Yellow Parts EZ1295C staartstuk chroom, met inserts

Dit chroomkleurige staartstuk, ook wel tail piece genoemd, is de Yellow Parts EZ1295C. Hij is bedoeld voor elektrische gitaren en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Het Yellow Parts EZ1295C staartstuk is een essentieel onderdeel voor gitaristen die op zoek zijn naar een hoogwaardige upgrade voor hun elektrische gitaren. Dit staartstuk is speciaal ontworpen voor het LP model gitaar en is chroomkleurig.

Het staartstuk is voorzien van inserts waarmee de snaren bevestigd kunnen worden. Door gebruik te maken van inserts, wordt de spanning op de snaren beter verdeeld en kan de gitarist soepeler spelen. Dit zorgt voor een verbeterde klank en speelbaarheid van de gitaar.

Daarnaast zorgt het chroomkleurige design voor een luxe uitstraling op het instrument. Het geeft de gitaar een klassieke en elegante look die goed past bij diverse muziekstijlen.

Het Yellow Parts EZ1295C staartstuk wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal, zodat je direct aan de slag kunt met het upgraden van je gitaar. Het monteren van het staartstuk is eenvoudig en kan door vrijwel elke gitarist worden gedaan.

Helaas is het staartstuk op dit moment niet op voorraad, maar je kunt deze natuurlijk wel bestellen. De levertijd kan variëren, afhankelijk van de beschikbaarheid bij de leverancier.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners