Yamaha CG192C klassieke gitaar naturel

De Yamaha CG192C klassieke gitaar naturel is een prachtig instrument met een warm en diep geluid. Deze nylonsnarige akoestische gitaar heeft een solid top van cederhout, waardoor de klankkast goed kan resoneren en een vol en krachtig geluid produceert. De zij- en achterkant zijn gemaakt van palissander en de toets is van ebbenhout. Met de Yamaha CG192C klassieke gitaar naturel zul je versteld staan van de heldere en rijke klanken die je kunt voortbrengen.

Ergonomisch gebruiksgemak

De Yamaha CG192C klassieke gitaar zorgt voor comfortabel speelgemak. Dankzij de lage snaarhoogte hoef je de snaren niet ver in te drukken, wat het spelen gemakkelijk maakt. Bovendien biedt de matte afwerking aan de achterkant van de hals een stevige grip. Ook als je grote handen hebt, kun je probleemloos de juiste snaren bespelen, want de brede toets van ebbenhout is uiterst gebruiksvriendelijk.

Oogstrelend ontwerp

Niet alleen qua klank, maar ook qua design is de Yamaha CG192C klassieke gitaar een lust voor het oog. Met zijn natuurlijke afwerking straalt deze gitaar elegantie uit. Of je nu een ervaren muzikant bent of net begint met gitaarspelen, met de Yamaha CG192C klassieke gitaar naturel heb je een instrument in handen waarmee je niet alleen geweldige muziek maakt, maar ook een statement maakt.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners