Yamaha C40II klassieke gitaar 4/4 naturel

Als beginnende gitarist is het belangrijk om te starten met een degelijk instrument. Dit bevordert namelijk je interesse en motivatie, waardoor je een stuk sneller vooruit zult gaan. De Yamaha C40 is een uitstekende beginners- en lesgitaar vanwege zijn gedegen bouwkwaliteit, gebalanceerde klank en zijn fijne speelgemak. Dit alles voor een bijzonder aantrekkelijke prijs! Deze C40II is de tijdloze naturelle uitvoering van Yamaha’s meest populaire klassieke gitaar. Een 4/4 formaat nylonsnarige akoestische gitaar met een strakke zwarte binding rondom de klankkast.

Yamaha C40: een ware publieksfavoriet

Deze Yamaha klassieke gitaar wordt door veel beginners als het beste betaalbare snaarinstrument ervaren. Daarnaast is deze gitaar eveneens een groot favoriet onder muziekdocenten en jonge leerlingen. De onderliggende reden hiervoor is zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, aangename klank en het feit dat hij moeiteloos speelbaar is. Deze combinatie maakt het een instrument waar je met plezier op kunt blijven oefenen.

Een goede start voor beginners

De C40 is specifiek ontworpen voor beginners en lesklanten. Hij is voorzien van een sparrenhouten bovenblad, een rc450n mensuur en heeft een comfortabele dikke, ronde, U-vormige natuurlijk afgewerkte hals, net zoals zijn duurdere broers uit de nummer één professionele CG serie van Yamaha.

Hoge kwaliteit materialen

Wat deze gitaar uniek maakt is het feit dat hij daadwerkelijk gefabriceerd is in dezelfde fabriek en door dezelfde zeer competente vakmannen als de duurste professionele gitaren. Hierdoor ben je als beginnende gitarist verzekerd van een guitar die vervaardigd is volgens hoge kwaliteitseisen. De Yamaha C40 levert hierdoor betrouwbare prestaties en heeft een uitermate lange levensduur.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners