Wittner 884051 Taktell Super-mini Metronoom Robijnrood: Betrouwbare Maataanduiding voor Muzikanten

De Wittner 884051 Taktell Super-mini is een kleine, maar zeer accurate metronoom. Met zijn stijlvolle uiterlijk en robijnrode afwerking is het ook nog eens een mooie accessoire.

Altijd een Betrouwbare Maataanduiding

Omdat hij zo compact is, kunt u de Taktell Super-mini overal mee naartoe nemen en bent u altijd verzekerd van een zeer betrouwbare maataanduiding. Deze metronoom kan tempo’s aangeven van 40 tot 208 BPM (beats per minute). De tempo’s zijn heel simpel in te stellen en te wijzigen door het gewichtje aan de slinger te verschuiven.

Hij geeft de tempo’s zowel in BPM als in traditionele Italiaanse termen weer, zoals Andante, Largo en Adagio. Door het opwindmechanisme heeft u geen batterijen nodig. Het opwindsleuteltje kan netjes opgeborgen worden in de kast van de metronoom. Na gebruik kunt u het metronoommechanisme beschermen met de doorzichtige afsluitkap.

Robuuste Kwaliteit van Wittner

De Wittner 884051 Taktell Super-mini metronoom is ontworpen met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Hij kan tegen een stootje en gaat lang mee, waardoor u jarenlang plezier heeft van dit handige muziekinstrumentaccessoire.

Specificaties:

  • Merk: Wittner
  • Kleur: Robijnrood
  • Opwindmechanisme, geen batterijen nodig
  • Tempobereik: 40-208 BPM
  • Weergave van tempo’s in BPM en traditionele Italiaanse termen

Bestel de Wittner 884051 Taktell Super-mini metronoom robijnrood nu bij Bax Music en profiteer van 7% korting op de normale prijs. Deze metronoom is een onmisbare toevoeging aan de uitrusting van iedere muzikant.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners