Wil jij gitaar leren spelen?

Hier bij de Online Gitaar Academie willen wij jou de mogelijkheid bieden om op je eigen tempo gitaar te leren spelen, waar en wanneer jou dat uitkomt. Wij zijn ervan overtuigd dat er nog ruimte is voor verbetering in de online gitaarlessen die tot nu toe beschikbaar zijn. Daarom hebben wij een leertraject ontwikkeld dat alle essentiële lessen bevat die normaal gesproken in anderhalf tot twee jaar privéles worden gegeven.

Onze focus ligt op het geven van de juiste basis aan beginnende gitaristen. Het is namelijk erg lastig om verkeerde technieken af te leren, en dat zou zonde zijn als je niet het maximale uit je gitaar kunt halen. We willen echter ook dat onze lessen overzichtelijk en leuk blijven. Daarom werken we in elke les toe naar het spelen van bekende nummers, die steeds uitdagender worden naarmate je vordert. Onze videolessen bevatten alles wat je nodig hebt om op de juiste manier gitaar te leren spelen.

Vaak wordt gedacht dat privéles de beste manier is om gitaar te leren spelen, maar dat kan ook duur zijn. Bij ons kun je nu een maand lang toegang krijgen tot al onze gitaarlessen voor slechts €4.99. Zo kun je uitproberen of online gitaarles iets voor jou is, zonder ergens aan vast te zitten. Als je liever voor de lange termijn gaat, kun je een jaarabonnement nemen voor €99. Let op, deze aanbieding is tijdelijk, dus profiteer ervan in onze webwinkel zolang het nog kan!

Naast het lesgeld heeft ons abonnementsmodel nog een voordeel: het helpt om een hechte gemeenschap van gitaristen op te bouwen. Op die manier kunnen ze elkaar helpen en aanvullen in hun ontwikkeling. Bovendien stelt het ons in staat om gepersonaliseerde leerschema’s aan te bieden op basis van jouw voortgang.

Wil je zelf ervaren hoe het is om online gitaarles te volgen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Het leren spelen van de gitaar heeft ook nog eens vele voordelen voor je, dus waar wacht je nog op?

Begin vandaag nog en over een maand zul je blij zijn dat je bent begonnen!

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners