VOX Pathfinder 10 Watt gitaarversterker – Authentiek en compact

De VOX Pathfinder 10 Watt gitaarversterker is een combinatie van kracht en compactheid. Deze oefenversterker biedt het authentieke VOX geluid in een kleine behuizing, waardoor het de ideale keuze is voor thuisgebruik.

VOX Pathfinder 10 Watt gitaarversterker

Met zijn simpele en intuïtieve bedieningselementen vind je snel het geluid dat je zoekt. De Pathfinder 10 is uitgerust met een 2-bands equalizer, gain- en volumeregeling, en een schakelaar waarmee tussen clean en overdrive modus kan worden gewisseld.

Authentieke klanken

De 6.5 inch Bulldog speaker levert een warm en krachtig geluid, ideaal voor het spelen van riffs, akkoorden en solo’s. Of je nu de voorkeur geeft aan een traditioneel sprankelend geluid of een moderne high-gain scheurklank, de VOX Pathfinder 10 laat je jouw muzikale expressie snel en gemakkelijk tot uiting brengen.

’s Avonds laat oefenen zonder overlast

De VOX Pathfinder 10 Watt gitaarversterker is niet alleen geschikt om thuis mee te oefenen, maar ook om op te nemen of zelfs voor een kleine optredens. Bovendien is deze versterker voorzien van een koptelefoonaansluiting, zodat je ’s avonds laat kunt oefenen zonder je buren wakker te maken.

Specificaties:

  • Type: Gitaarversterker combo
  • Vermogen: 10 Watt
  • Speaker: 6.5 inch Bulldog
  • Gain- en volumeregeling
  • 2-bands equalizer
  • Schakelaar voor clean en overdrive

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners