Voodoo Lab PP3P Pedal Power 3 Plus multivoeding: dé oplossing voor je pedalboard

Als gitarist is het belangrijk dat al je effectpedalen goed en gevoed klinken. Een goede multivoeding is dan essentieel. Voodoo Lab biedt met de Pedal Power 3 Plus de ideale oplossing: een uitgebreide multivoeding met 12 geïsoleerde uitgangen. Hiermee heb je voldoende stroom voor al je pedalen en ben je verzekerd van een ruis- en bromvrij signaal.

De Pedal Power 3 Plus is ontworpen om aan de behoeften van de moderne gitarist te voldoen. Met 12 uitgangen die elk 500 mA stroom kunnen leveren, kun je allerlei combinaties van effectpedalen gebruiken. Bovendien heeft het ook twee X-LINK-poorten, waarmee je een Pedal Power X4 of X8 kunt aansluiten, waardoor je uiteindelijk 20 of zelfs 24 uitgangen tot je beschikking hebt.

Een belangrijk kenmerk van de Pedal Power 3 Plus is de stilte. Dankzij hoogwaardige componenten hoef je je geen zorgen te maken over ruis en brom. Je krijgt een schoon en helder geluid, zonder storende bijgeluiden.

De Pedal Power 3 Plus is ook licht en compact, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is naar optredens. Geen gedoe meer met losse adapters: met de Pedal Power 3 Plus heb je alles wat je nodig hebt in één compact apparaat.

Inclusief twee uitgangen met een spanningskeuzeschakelaar voor 12V DC, en de resterende uitgangen leveren 9V. Zo kun je zowel moderne digitale pedalen als klassieke analoge pedalen gebruiken, zonder problemen met de voeding.

Met deze multivoeding heb je niet alleen voldoende stroom, maar ook gemoedsrust. Elk uitgangskanaal is geïsoleerd, wat zorgt voor minimale ruis en maximale betrouwbaarheid.

De Voodoo Lab PP3P Pedal Power 3 Plus multivoeding is onmisbaar voor elke gitarist met een pedalboard. Deze multivoeding biedt voldoende stroom, een schoon signaal en een betrouwbare werking. Investeer in de kwaliteit van je geluid en kies voor de Pedal Power 3 Plus!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners