Vind jouw ideale plectrum met de Dunlop Plectrum Variety Packs

Het vinden van het perfecte plectrum kan een uitdagende taak zijn, aangezien er zo veel keuze is en het een persoonlijke voorkeur is. Het is echter belangrijk om de juiste keuze te maken, aangezien het plectrum het verschil kan maken tussen een opname die knalt en een die vlak klinkt. Dunlop heeft speciaal voor gitaristen die nog op zoek zijn naar hun ideale plectrum de Plectrum Variety Packs ontwikkeld.

Variety Packs voor verschillende speelstijlen

De Variety Packs van Dunlop zijn ontworpen voor verschillende speelstijlen en instrumenten en bevatten zorgvuldig samengestelde selecties plectrums. Of je nu een beginnende gitarist bent, een elektrisch gitarist, een akoestische gitarist, een shredder, een liefhebber van de Dunlop Flow plectrums, een Jazz III fan of een bassist, er is een Variety Pack die bij jou past.

Voor beginners en all-round gitaristen

Als beginnende gitarist of als je nog niet zeker bent van je speelstijl, zijn de Dunlop Light/Medium en Medium/Heavy plectrumpacks een goede keuze. Deze packs bevatten standaard plectrum vormen in verschillende dikten en materialen, waardoor je verschillende soorten plectrums kunt uitproberen en zo kunt ontdekken wat het beste bij jou past.

Voor elektrische gitaristen

Ben je een elektrisch gitarist en op zoek naar een plectrum dat beter bij jouw speelstijl en toon past? Dan is het Dunlop Electric Plectrum Variety Pack iets voor jou. Dit pack bevat plectrums die speciaal zijn geselecteerd om de klank en feel van elektrische gitaren te complementeren, vooral voor lead gitaarspel.

Voor akoestische gitaristen

Akoestische en western gitaren vereisen een iets andere aanpak dan elektrische gitaren. Daarom bevat het Dunlop Acoustic Plectrum Variety Pack selecties plectrums die de sound van akoestische gitaren aanvullen, zoals dunnere plectrums voor strummers en dikkere plectrums voor arpeggio’s en solo-licks.

Shread Plectrum Variety Pack voor de shredders

Als je een echte shredder bent, dan is het Dunlop Shred Plectrum Variety Pack perfect voor jou. Dit pack bevat een selectie vormen, materialen en grip-oppervlakken die je attack een boost geven en zorgen voor meer precisie, helderheid en snelheid.

Dunlop Flow: de vloeiende plectrums

Het Dunlop Flow Plectrum Variety Pack is samengesteld rondom de nieuwe Dunlop Flow plectrums. Deze plectrums hebben een brede hoek, scherpe punt, afgeschuinde randen en een onopvallende grip. Ze bieden een ongeëvenaarde speelervaring en zijn gemaakt van duurzaam Ultex. Het pack bevat zowel standaard als jumbo-maten en verschillende dikten.

Jazz III: klein en krachtig

De Dunlop Jazz III plectrum vorm staat bekend om zijn precisie en snelheid. Het Dunlop Jazz III Plectrum Variety Pack bevat de meest populaire modellen uit de Jazz-serie, waardoor je kunt ontdekken welk model het beste bij jouw speelstijl past.

Voor de John Petrucci-fanaten

Ben je een fan van John Petrucci? Dan is het Dunlop John Petrucci Plectrum Variety Pack een must-have. Dit pack bevat de vier John Petrucci signature plectrums van Dunlop, die zijn gemaakt volgens zijn persoonlijke specificaties.

Voor bassisten

Ook bassisten hebben baat bij het gebruik van een plectrum. Het Dunlop Bass Plectrum Variety Pack biedt verschillende vormen en materialen die de lage tonen en bespeelbaarheid van je bas verbeteren.

Het Primetone Variety Pack

Met het Primetone Variety Pack kun je experimenteren met de unieke vormen en grip-oppervlakken van Primetone plectrums, die handgepolijste randen, een gladde afwerking en afgeronde hoeken hebben voor een optimale speelervaring.

Het Tortex Flex Variety Pack

Het Dunlop Tortex Flex Plectrum Variety Pack is perfect voor wie wil experimenteren met de verschillende vormen en materialen uit de Tortex Flex serie. Deze plectrums combineren het geheugen en de duurzaamheid van Tortex met de flexibiliteit en warmte van een Dunlop Nylon plectrum.

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners