Uitgelicht product: Dunlop Tortex Flex Standard plectrums 0.88 mm (12 stuks)

Speel je gitaar en ben je op zoek naar nieuwe plectrums? Dan zijn de Dunlop Tortex Flex Standard plectrums een uitstekende keuze! Deze flexibele plectrums combineren de duurzaamheid van Tortex met de warme klank van nylon. Deze set bevat maar liefst 12 plectrums met een dikte van 0.88 mm.

Flexibel en duurzaam

Dunlop staat al jaren bekend om hun hoogwaardige gitaaraccessoires en de Tortex Flex Standard serie is daar geen uitzondering op. Deze plectrums zijn gemaakt van flexibel kunststof en hebben de duurzaamheid waar Tortex om bekend staat. Hierdoor gaan ze lang mee, zelfs tijdens intensief gebruik.

Warme en heldere klank

Wat deze plectrums uniek maakt, is de combinatie van de duurzaamheid van Tortex en de warme klank van nylon. Dit zorgt voor een aangenaam en helder geluid tijdens het spelen. Met een dikte van 0.88 mm hebben de Tortex Flex Standard plectrums een ideale balans tussen stevigheid en flexibility, waardoor je gemakkelijk kunt tokkelen en akkoorden kunt spelend.

Snelle levering

Wil je zo snel mogelijk aan de slag met deze flexibele plectrums? Dat kan! Binnen 4 werkdagen worden ze bij je thuis geleverd. Daarnaast bedragen de verzendkosten slechts €2.95,-. Het is goed om te weten dat er momenteel een kortingsactie loopt op de Dunlop Tortex Flex Standard plectrums en je dus direct €1.05,- korting ontvangt. Niet alleen krijg je kwaliteitsplectrums, maar je betaalt ook nog eens een aantrekkelijke prijs.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners