Truetone C35 3.5mm Converter – Een handige adapter voor effectpedalen

De Truetone C35 3.5mm Converter is een handige adapter waarmee je effectpedalen kunt voeden die een 3.5mm adapteringang hebben. De meeste voedingen voor effectpedalen maken namelijk gebruik van standaard 2.1 mm barrel-connectoren. Met deze verloopkabel kun je eenvoudig je Electro Harmonix-pedalen, oude DOD-effecten en andere stompboxen met 3.5 mm adapteringang van voeding voorzien.

Compact en praktisch

De Truetone C35 3.5mm Converter is een compacte en praktische oplossing. De verloopkabel heeft een female 2.1 mm barrel-plug (center negatief) aan het ene uiteinde en een male 3.5 mm (1/8″) aansluiting (tip positief) aan het andere uiteinde. Hierdoor kun je gemakkelijk je effectpedalen aansluiten op voedingen met een standaard 2.1 mm barrel-connector.

Specificaties

  • Merk: Truetone
  • Aansluitingen: female 2.1 mm barrel-plug (center negatief) naar male 3.5 mm (1/8″) aansluiting (tip positief)
  • Kleur: zwart
  • Compatibel met: Electro Harmonix-pedalen, oude DOD-effecten en andere stompboxen met 3.5 mm adapteringang

Gemakkelijk te gebruiken

De Truetone C35 3.5mm Converter is zeer eenvoudig in gebruik. Je hoeft alleen de female 2.1 mm barrel-plug in de voeding van je effectpedaal te steken en de male 3.5 mm aansluiting aan te sluiten op de adapteringang van je effectpedaal. Zo kun je jouw effectpedalen zonder problemen van voeding voorzien.

Conclusie

De Truetone C35 3.5mm Converter is een handige adapter voor gitaristen die effectpedalen willen voeden met een 3.5mm adapteringang. Met deze verloopkabel kun je eenvoudig je Electro Harmonix-pedalen, oude DOD-effecten en andere stompboxen met 3.5 mm adapteringang aansluiten op voedingen met een 2.1 mm barrel-connector. De adapter is compact, praktisch en gemakkelijk te gebruiken. Kortom, een must-have accessoire voor elke gitarist!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners