Tone City Model M V2: krachtige distortion en amp-in-a-box

De Tone City Model M V2 is een veelzijdige distortion en amp-in-a-box pedaal. Dit stompbox pedaal levert de klassieke Britse Plexi-stijl klanken en biedt een scala aan mogelijkheden om je eigen sound te creëren. Met twee schakelbare kanalen en een schakelbare boost is dit pedaal een must-have voor rockliefhebbers uit de jaren 60 en 70.

De Model M V2 heeft een crunch-modus en een high-gain modus. In de crunch-modus kun je schakelen tussen subtiele overdrive en stevige crunch, waardoor je een breed scala aan rockklanken kunt oproepen. De high-gain modus levert flink wat gain met een krachtige midrange, perfect voor classic rock en metal. Met de schakelbare boost tot 13dB kun je de klank net wat strakker maken of je solo een extra zetje geven.

Deze V2-versie van de Tone City Model M heeft een bredere gain range, minder bijgeluiden en de boost kan onafhankelijk van het distortion-circuit worden gebruikt. Dit geeft je nog meer mogelijkheden om je eigen geluid te vormen en je gitaar naar het volgende niveau te tillen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners