The Realist RLSTLL1 LifeLine Pickup voor Contrabas

De RLSTLL1 LifeLine voor contrabas is één van de nieuwste producten van The Realist. Deze passieve piezokeramische pickup is ontzettend gemakkelijk te installeren en te gebruiken en biedt een geluid waar veel bassisten naar op zoek zijn. De sound blijft immers heel dicht bij het akoestische geluid van de bas en de hoge tonen en middentonen komen duidelijk naar voren. Je kunt dit handige element voor contrabas bevestigen zonder lijm of andere bevestigingsmiddelen en deze pickup past op de meeste bruggen zonder dat je iets moet aanpassen. Over feedback of andere interferentieproblemen hoef je geen zorgen te maken.

Handig en geschikt voor luid volume

De RLSTLL1 LifeLine is het kleinere model voor contrabas, geschikt voor brugschroeven met een maximale diameter van 8 mm. Er bestaat ook een XL-variant voor grotere bruggen van ongeveer 9,5 mm. Met dit element slaagt David Gage van The Realist er in om een meer heldere sound te verkrijgen zonder in te leveren op het akoestische karakter van de contrabas.

Eenvoudige installatie en gebruik

Een van de grote voordelen van de RLSTLL1 LifeLine is de eenvoudige installatie en het gebruiksgemak. Je bevestigt de pickup zonder lijm of andere bevestigingsmiddelen, waardoor je de contrabas niet beschadigt. De pickup past op de meeste bruggen zonder dat er aanpassingen nodig zijn, waardoor hij geschikt is voor bijna alle contrabassen. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk genieten van de precieze, heldere en muzikale klank die de LifeLine je biedt.

The Realist – Kwaliteit en betrouwbaarheid

The Realist is een toonaangevende fabrikant van pickups en andere accessoires voor strijkinstrumenten. Ze staan bekend om hun expertise en professionaliteit op het gebied van akoestische versterking. De RLSTLL1 LifeLine is geen uitzondering op de kwaliteit en betrouwbaarheid die je van The Realist gewend bent. Met dit element hoef je je geen zorgen te maken over feedback of interferentieproblemen, zodat je je volledig kunt concentreren op je spel.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners