Takamine GY93E-NAT elektrisch-akoestische westerngitaar

De Takamine GY93E-NAT is een elektrisch-akoestische westerngitaar en behoort tot het kleinste model uit de G90-serie. Met zijn New Yorker-stijl body, vergelijkbaar met een Parlor-model gitaar, biedt deze gitaar een gerichte en gearticuleerde sound waar deze body-vorm bekend om staat. Het is dan ook de ideale keuze voor gitaristen die op zoek zijn naar dit specifieke geluid.

De GY93E-NAT heeft een solid top van sparrenhout en een bijzondere driedelige achterkant, die niet alleen een chique uiterlijk geeft, maar ook voor een onderscheidende akoestische klank zorgt. Hierdoor krijgt de gitaar een uniek karakter en helderheid in zijn geluid. Of je nu live speelt of in de opnamestudio, de ingebouwde element en de hoogwaardige voorversterker bieden de perfecte mogelijkheden om je geluid optimaal te laten klinken.

Takamine GY93E-NAT: Uitstekende bouwkwaliteit

Omdat resonantie, volume en een volle klank erg belangrijk zijn bij een compacte westerngitaar, is de GY93E-NAT uitgerust met een massief bovenblad van sparrenhout. Dit zorgt ervoor dat de gitaar meer resonantie en volume krijgt, evenals een vollere klank. De zij- en achterkant zijn gemaakt van palissander (rosewood), een prachtig houtsoort met een warme klank en sprankelende toon. Het achterblad bestaat uit twee delen palissander met daartussen een deel gewolkt hout, wat de gitaar een uniek en opvallend uiterlijk geeft.

Eigenschappen en specificaties

– Merk: Takamine

– Categorie: Elektrisch akoestische gitaar

– Subcategorie: Elektrisch akoestische westerngitaar

– Kleur: Natuur

– Bodyvorm: New Yorker

– Bovenblad: Sparrenhout (solid top)

– Achterkant en zijkanten: Palissander

– Element: Ja

– Voorversterker: Hoogwaardige voorversterker

– Hardware: Verchroomd

– Inclusief: Luxe hardshell case

Met de Takamine GY93E-NAT elektrisch-akoestische westerngitaar krijg je een instrument van hoge kwaliteit, zowel wat betreft de geluidskwaliteit als de bouwkwaliteit. Of je nu een professional of een beginnende gitarist bent, deze gitaar biedt je de mogelijkheid om te spelen met een uniek geluid dat zowel in de studio als op het podium tot zijn recht komt.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners