Takamine EF360SC-TT Thermal Top Natural elektrisch-akoestische westerngitaar met koffer

Gitaarles Utrecht

Ben je op zoek naar een nieuwe, moderne westerngitaar met de prachtige klank van een vintage instrument? De Takamine EF360SC-TT uit de Thermal Top serie biedt precies dat. Dit instrument van Japanse kwaliteit is behandeld met een unieke techniek, ontwikkeld door Takamine, waarbij het bovenblad wordt blootgesteld aan hoge temperaturen en een laag zuurstofgehalte. Dit versnelt het rijpingproces en resulteert in een bovenblad met optimale klankkenmerken. De vakmensen van Takamine weten dit muziekinstrument uitermate goed te benutten.

Japanse vakmanschap en kwalitatieve materialen

Er is niet bespaard op de kwaliteit van het hout in de EF360SC-TT. Het thermisch behandelde bovenblad van massief sparren zorgt samen met de massieve Indisch palissander achterkant, de zijkanten van Indisch pallisander en een hals van mahonie met palissander toets voor een rijke en gebalanceerde klank. De gitaar is voorzien van topkwaliteit elementen en hardware, waaronder een TLD-2 en CTP-2 preamp en een graph-tech topkam en brugkam. Dit alles komt samen in een gitaar met prachtige klank en uitstekende speelbaarheid.

Een gitaar voor diverse stijlen

Dankzij het NEX-formaat ligt deze gitaar erg prettig in de hand. De cutaway zorgt voor onbelemmerde toegang tot de hogere registers en de hoogwaardige stijlvolle bindingen, rozet en specifieke snowflake inlays geven de gitaar een elegante uitstraling. Of je nou pop, country, blues of fingerstyle speelt, de EF360SC-TT is een geschikte gitaar voor vrijwel elke muziekstijl.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners