Takamine EF340S-TT elektrisch-akoestische westerngitaar

De Takamine EF340S-TT is een elektrisch-akoestische dreadnought uit de geliefde EF serie van Takamine. Deze westerngitaar is gemaakt van massieve houtsoorten zoals mahonie voor de achter- en zijkanten en sparrenhout voor de Thermal Top. Met de EF340S-TT krijg je de klank van een vintage gitaar zonder de prijs die daar normaal gesproken bij hoort. Bovendien wordt deze naturel afgewerkte gitaar geleverd met een luxe hardshell case.

EF340S-TT: Thermal Top en massief hout

Wat de Takamine EF340S-TT bijzonder maakt, is het gebruik van een Thermal Top. Het sparrenhout bovenblad is behandeld met een warmte-behandeling, waardoor het de geliefde klank van een vintage gitaar heeft gekregen. Dit draagt bij aan de unieke klank en het karakter van de gitaar. Daarnaast zijn de achter- en zijkanten gemaakt van massief Amerikaans mahonie. Dit alles resulteert in een prachtige klank en een uitstekende speelbaarheid.

Elektrisch-akoestisch en veelzijdig

De Takamine EF340S-TT is niet alleen een geweldige akoestische gitaar, maar ook elektrisch versterkbaar. De gitaar is namelijk uitgerust met een ingebouwd element en een piëzo pickupsysteem. Hierdoor kun je de gitaar eenvoudig aansluiten op een versterker of mengpaneel. Zo kun je de gitaar zowel thuis als op het podium gebruiken. Met de realistische en heldere klank ben je verzekerd van een fantastische performance.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners