Sigma Guitars GJA12-SG200 12-snarige elektrisch-akoestische western gitaar grand jumbo

Sigma Guitars GJA12-SG200: Krachtige en Prachtige 12-snarige Elektrisch-Akoestische Gitaar

De Sigma GJA12-SG200 is een indrukwekkende 12-snarige elektrisch-akoestische western gitaar met een grand jumbo body. Deze gitaar combineert een unieke sound met een opvallend design en is een absolute parel voor elke gitarist.

Uitzonderlijk Design

De Sigma GJA12-SG200 valt direct op door zijn prachtige en gedetailleerde design. De gitaar is voorzien van inlays in de vorm van een kroon, een welgevormde brug, witte binding en een slagplaat met bloemen. De glanzende sunburst finish en gouden hardware maken deze gitaar echt een eye-catcher.

Krachtige en Unieke Sound

Dankzij het massieve bovenblad van sitka spruce en de zij- en achterkanten van flamed maple levert de GJA12-SG200 een unieke en krachtige sound. Deze 12-snarige gitaar geeft een breder, voller geluid dan een standaard 6-snarige gitaar. Of je nu fingerstyle speelt of akkoorden aanslaat, de GJA12-SG200 zal je zeker imponeren met zijn resonante klank.

Ingebouwde Electronics

Deze elektrisch-akoestische gitaar is uitgerust met het Fishman Sonitone elektronica systeem, waardoor je de gitaar ook versterkt kunt gebruiken. Met de ingebouwde volume- en toonregeling kun je eenvoudig het geluid aanpassen naar jouw voorkeur. Door de hoogwaardige electronica blijft de natuurlijke klank van de gitaar behouden, zelfs wanneer je hem versterkt gebruikt.

De Beste Prijs-Kwaliteitverhouding

Met de Sigma GJA12-SG200 krijg je een gitaar van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Sigma Guitars staat bekend om hun uitstekende vakmanschap en de GJA12-SG200 is geen uitzondering. Je krijgt waar voor je geld met deze prachtige 12-snarige elektrisch-akoestische gitaar.

Conclusie

De Sigma GJA12-SG200 is een indrukwekkende 12-snarige elektrisch-akoestische western gitaar met een uniek design, krachtige sound en ingebouwde electronics. Deze gitaar is perfect voor gitaristen die op zoek zijn naar een instrument met karakter en een breed scala aan klankmogelijkheden. Met de GJA12-SG200 haal je een hoogwaardige gitaar in huis voor een betaalbare prijs.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners