Sigma Guitars DMEL: De Linkshandige Elektrisch-Akoestische Westerngitaar

Meisje dat gitaar leert spelen met akkoorden

Introductie

Als linkshandige gitarist heb je soms moeite met het vinden van een goede betaalbare gitaar die speciaal voor jou ontworpen is. Gelukkig heeft Sigma Guitars de perfecte oplossing met de linkshandige elektrisch-akoestische Sigma DMEL. Deze gitaar heeft alle kenmerken van een traditionele dreadnought gitaar met een paar extra features die perfect zijn voor linkshandige spelers. In deze blogpost nemen we een kijkje naar wat deze gitaar te bieden heeft.

Betaalbaar en Kwalitatief

Deze linkshandige Sigma DMEL is ontworpen met de beste kwaliteitsmaterialen tegen een betaalbare prijs. Het heeft een massief sparren bovenblad en mahonie achter- en zijkanten. Dit resulteert in een rijke en volle sound, vergelijkbaar met een premium solid top westerngitaar. De gitaar heeft ook een klassieke kop, die een herkenbaar kenmerk is van Sigma Guitars.

Ingebouwde Sigma Preamp

De Sigma DMEL heeft ook een ingebouwde preamp die het mogelijk maakt om de gitaar uit te versterken. Hierdoor wordt de gitaar geschikt om live op te treden of op te nemen in een studio. De preamp heeft een pi&ebreve;zo-element en een 3-bands equalizer. Dit stelt je in staat om je geluid precies af te stemmen op jouw voorkeuren.

Ingebouwd Stemapparaat

Naast de preamp beschikt de Sigma DMEL ook over een ingebouwd stemapparaat. Dit is erg handig omdat het zorgt voor een snelle en gemakkelijke manier om je gitaar te stemmen. Zo kun je altijd perfect gestemd van start gaan.

Conclusie

De Sigma Guitars DMEL is de perfecte linkshandige elektrisch-akoestische westerngitaar voor zowel beginners als gevorderde spelers. De gitaar combineert een betaalbaar prijssegment met hoogwaardige kwaliteit. Met de ingebouwde preamp en het stemapparaat ben je altijd klaar voor optredens en opnamesessies. Kortom, de Sigma DMEL is een geweldige keuze voor elke linkshandige gitarist die op zoek is naar een veelzijdig en kwalitatief instrument.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners