Sheeran by Lowden W03 Indian Rosewood Cedar elektrisch-akoestische westerngitaar met gigbag

De Sheeran by Lowden W03 Indian Rosewood Cedar is een handzame elektrisch-akoestische westerngitaar van hoge kwaliteit. Deze flattop gitaar is ontwikkeld in samenwerking tussen Ed Sheeran en George Lowden. Met zijn hoogwaardige constructie en mix van traditioneel vakmanschap en moderne technieken is deze gitaar een waar pronkstuk. Bovendien worden teruggewonnen en verantwoorde materialen gebruikt bij de productie.

Deze gitaar heeft een massief cederhouten bovenblad, wat de gitaar een mooie warme en zoete klank geeft. Daarnaast is gekozen voor Indiaas palissanderhout voor de achter- en zijkanten, en een gelijmde hals van mahoniehout. Deze combinatie zorgt voor een nog rijker, dieper en sprankelender geluid met een goede balans en dynamiek, zowel akoestisch als versterkt.

De Sheeran by Lowden W03 wordt geleverd inclusief een gigbag, zodat je de gitaar veilig kunt vervoeren. Deze gitaar is ideaal voor singer-songwriters en gitaristen die op zoek zijn naar een kwalitatieve en veelzijdige instrument. Met deze gitaar kun je zowel akoestisch spelen als versterkt optreden.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners