Seagull S6 Original Left Presys II linkshandige elektrisch akoestische westerngitaar

Met de Seagull S6 Original Left Presys II linkshandige elektrisch akoestische westerngitaar heb je niet alleen een instrument van topkwaliteit, maar ook de mogelijkheid om het geluid te versterken. Deze gitaar behoudt de populaire, bewierookte pure akoestische kwaliteitssound en voegt daar een zeer overtuigend versterkt gitaargeluid aan toe. De constructie van deze gitaar is van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als de standaard S6. Zo heeft het instrument een massief cederhouten bovenblad, silver leaf esdoorn en palissanderhout voor de hals en toets, en het ongebruikelijke wild cherry voor de achter- en zijkanten van de gitaar. Het resultaat is een gitaar met een grootse projectie, een aangename weergave van het middengebied en strakke bassen.

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor de linkshandige speler

De Seagull S6 Original Left Presys II is een perfecte keuze voor linkshandige gitaristen. Seagull staat bekend om zijn hoge kwaliteit in combinatie met een betaalbare prijs, en deze gitaar is daar geen uitzondering op. Hij is geschikt voor zowel beginners als gevorderde spelers en biedt een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding. Of je nu in de studio speelt of optreedt op het podium, deze gitaar levert altijd een geweldige klank.

Specificaties en eigenschappen

De Seagull S6 Original Left Presys II heeft een breed scala aan functies en specificaties die bijdragen aan zijn uitstekende geluidskwaliteit. Het instrument is voorzien van een Presys II voorversterkersysteem dat zorgt voor een gemakkelijke en nauwkeurige versterking van het geluid. De bracing van de gitaar zorgt voor extra resonantie en sustain, terwijl de wild cherry achter- en zijkanten een uniek en rijk geluid produceren.

De gitaar heeft een linkshandige uitvoering en is uitgerust met een hoogwaardige toon en volume knop om het geluid nauwkeurig af te stellen. De hals en toets zijn gemaakt van palissanderhout, wat zorgt voor een comfortabele bespeelbaarheid. Daarnaast heeft de gitaar een massief cederhouten bovenblad en heeft hij een gewicht van slechts 5.10kg.

Conclusie

De Seagull S6 Original Left Presys II is een fantastische elektrisch-akoestische westerngitaar voor linkshandige gitaristen. Dankzij zijn hoogwaardige constructie, uitstekende geluidskwaliteit en betaalbare prijs is dit instrument een absolute aanrader. Of je nu een beginner bent of een gevorderde speler, met deze gitaar kun je jarenlang plezier beleven aan het maken van muziek. Bestel hem nu en ontdek zelf de geweldige klank en uitstraling van de Seagull S6 Original Left Presys II!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners