Roland Ultimate Blues Tone Capsule voor Blues Cube: De ultieme bluesklank

In navolging van de klankmatig veeleisende meestergitarist Eric Johnson, is het nu de beurt aan bluesgitarist Kirk Fletcher om ook zijn eigen tone capsule voor de Blues Cube serie te ontvangen. De Ultimate Blues Tone Capsule is slechts in beperkte oplage verkrijgbaar. Dit betekent dat u voor slechts een bepaalde tijd de beschikking over een vervormde randje aan uw double stops heeft of vol bezieling vierklanken aan uw twaalf maten-schema’s aan dit bluesy klankpalet kunt toevoegen.

Ultimate Blues Tone Capsule: rond of rauw

Het begint bij de muzikale, dynamische reponse en rijke, volle klanken van de Blues Cube reeks. De vakmensen bij Roland hebben het mogelijk gemaakt om deze versterkers klankmatig aan te passen. Deze Ultimate Blues Tone Capsule is gebaseerd op de favoriete voicings van bluesgitarist Kirk Fletcher. Dit betekent een ronde gitaarklank voor clean en dat het crunch kanaal uw solo’s en akkoorden een rauw randje meegeeft. Dit maakt het zeer geschikt voor bluesgitaristen die op zoek zijn naar de perfecte dynamiek en expressie in hun spel.

Eindeloze mogelijkheden

Met de Ultimate Blues Tone Capsule kunt u uw Blues Cube versterker naar hogere niveaus tillen qua klank en expressie. Of u nu de blues beoefent, solt of powerchords speelt, deze tone capsule zorgt voor de ultieme vintage gitaarklanken met de nodige nuances.

Eigenschappen en specificaties:

  • Merk: Roland
  • Categorie: Elektronica > Audio > Audiocomponenten > Audioversterkers > Gitaarversterker > Versterker toebehoren
  • Prijs: €226
  • Beperkte oplage
  • Gebaseerd op de favoriete voicings van Kirk Fletcher
  • Ronde gitaarklank voor clean en een rauw randje op het crunch kanaal
  • Geschikt voor bluesgitaristen die op zoek zijn naar de perfecte dynamiek en expressie
  • Leveringstijd: Niet voorradig

Kortom, de Roland Ultimate Blues Tone Capsule voor Blues Cube is een must-have voor iedere bluesgitarist. Met deze tone capsule kunt u uw gitaarklank naar nieuwe hoogtes brengen en uw expressie en dynamiek naar een hoger niveau tillen. Mis deze beperkte oplage niet en voeg een ultiem bluesrandje toe aan uw spel!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners