Roland AC-33-RW akoestische chorus gitaarversterker combo

Gitaarles Utrecht

Dit artikel gaat over de Roland AC-33-RW akoestische chorus gitaarversterker combo. Het biedt alles wat je van Roland kunt verwachten: een vol en helder geluid en een schitterend choruseffect. Deze uitvoering heeft een palissander (rosewood) afwerking, waardoor de AC-33 een extra luxe uitstraling krijgt en perfect past in elke huiskamer. Want laten we eerlijk zijn, het oog wil ook wat!

Batterijen en meer

Wat dit combo echt bijzonder maakt, is het feit dat het de eerste batterijversterker combo is voor akoestische gitaren. Dit zorgt ervoor dat de AC-33 zeer mobiel is en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is. Je kunt genieten van een krachtig geluid en een super heldere stereoweergave. Naast deze geweldige basisfuncties beschikt het combo over een mic/line kanaal, effecten, antifeedback en een phraselooper. Met de phraselooper kun je loops opnemen met een maximale lengte van 40 seconden, waardoor je een unieke performance kunt neerzetten.

Neerzetten, plug and play!

Het Roland AC-33-RW combo is ontworpen voor ultiem gebruiksgemak. Je kunt het combo eenvoudig neerzetten, aansluiten en meteen aan de slag gaan! Met zijn uitgebreide functies en indrukwekkende geluidskwaliteit is het de perfecte keuze voor muzikanten die waarde hechten aan draagbaarheid en hebben altijd-en-overal-prestaties.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners