RockBoard CINQUE 5.4 B pedalboard met gig bag

Ben je een gitarist of bassist en wil je al je pedalen veilig en georganiseerd kunnen opbergen? Dan is de RockBoard CINQUE 5.4 B pedalboard met gig bag precies wat je zoekt. Met voldoende ruimte voor een behoorlijke verzameling effectpedalen, biedt dit pedalboard alle functionaliteiten die je nodig hebt voor zowel grote optredens als in de oefenruimte.

RockBoard CINQUE 5.4 B

Met behulp van het eenvoudig te gebruiken klittenband kun je al je pedalen stevig op het pedalboard bevestigen. Het hoogwaardige klittenband zorgt ervoor dat de pedalen goed op hun plaats blijven tijdens het spelen. Daarnaast wordt de RockBoard CINQUE 5.4 B geleverd met een handige gig bag, waarin je het pedalboard en al je pedalen gemakkelijk kunt opbergen en vervoeren. De gig bag heeft robuuste handgrepen en een schouderriem, waardoor het transporteren van je uitrusting een fluitje van een cent wordt.

Tijdens het bevestigen van de pedalen kun je gebruik maken van de brede openingen en sleuven om de kabels op een nette en professionele manier weg te werken. Ook worden kabelbinders meegeleverd, zodat je de kabels strak kunt bundelen en georganiseerd kunt houden. Dit bespaart niet alleen ruimte op het pedalboard, maar voorkomt ook ongewenste ruis en klankverlies.

Dankzij de duurzame constructie en de betrouwbare kwaliteit van RockBoard kun je rekenen op een pedalboard dat geschikt is voor intensief gebruik. Of je nu een wekelijkse gig hebt of dagelijks repeteert, de RockBoard CINQUE 5.4 B zal je niet teleurstellen.

De RockBoard CINQUE 5.4 B pedalboard met gig bag is verkrijgbaar voor een prijs van €319,-. Een investering die zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt in de vorm van gemak, veiligheid en professionaliteit.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners