Review: Yamaha CGS103A klassieke gitaar – Perfect voor beginnende gitaristen

De Yamaha CGS103A klassieke gitaar is een hoogwaardig en betaalbaar instrument voor beginnende gitaristen. Of je nu een kind bent vanaf 8 jaar oud of een volwassene met een klein postuur, deze 3/4 modell gitaar is perfect voor jou.

Kwaliteit en betaalbaarheid

De Yamaha CGS103A maakt deel uit van de School Guitars serie, die gebaseerd is op Yamaha’s populaire CG-lijn klassieke gitaren. Deze gitaar maakt gebruik van dezelfde constructie en houtsoorten, waardoor hij dezelfde kwaliteit en klank heeft als zijn grotere broers. Het enige verschil is de maat – deze gitaar heeft een driekwart schaal snaarlengte en is iets kleiner van formaat.

Voor wie is deze gitaar?

De Yamaha CGS103A is ideaal voor jonge beginners die nog niet groot genoeg zijn voor een full-size instrument. Met zijn ietwat kleinere vorm is deze gitaar perfect afgestemd op kinderen vanaf 8 jaar. Ook volwassenen met een klein postuur die op zoek zijn naar een beter hanteerbare gitaar zouden deze CGS103A moeten overwegen.
The CGS103A is nu verkrijgbaar voor slechts €146. Met zo’n aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding is dit de perfecte keuze voor beginners.

Lichtgewicht en comfortabel

Dankzij het driekwart formaat is de Yamaha CGS103A ook erg licht in gewicht. Deze gitaar is comfortabel om vast te houden en eenvoudig te manoeuvreren voor beginners. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over vermoeidheid of pijn als je een lange oefensessie hebt.

Pakket inclusief accessoires

Als onderdeel van de School Guitars serie wordt de Yamaha CGS103A geleverd met alle benodigde accessoires om meteen van start te gaan. De gitaar wordt geleverd inclusief draagtas, stemapparaat, plectrum en extra snaren. Dit betekent dat je alles hebt wat je nodig hebt voor je eerste gitaarles.

Conclusie: Ideaal voor beginners

De Yamaha CGS103A klassieke gitaar is de ideale keuze voor beginnende gitaristen. Met zijn hoogwaardige kwaliteit, aantrekkelijke prijs en comfortabel formaat, biedt deze gitaar alles wat je nodig hebt om een goede start te maken. Of je nu een kind bent of een volwassene met een klein postuur, deze gitaar is perfect voor jou. Bestel nu en ontdek het plezier van het bespelen van een gitaar met de Yamaha CGS103A!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners