Review: Ortega OWS-XL Extra Large Wood Slide Natural – Perfect voor gitaristen

Productafbeelding

Introductie

De Ortega OWS-XL Extra Large Wood Slide Natural is een must-have accessoire voor iedere gitarist. Deze slide is perfect voor het spelen van slide-gitaarstukken. Met zijn indrukwekkende specificaties en unieke design is dit een gitaar accessoire dat je niet wilt missen. In deze blogpost vertellen we je alles wat je moet weten over deze houten slide.

Beschrijving

De Ortega OWS-XL Extra Large Wood Slide Natural is gemaakt van berken- en kersenhout, wat zorgt voor een onweerstaanbare look en uitstekende geluidskwaliteit. De diameter van de slide is 22 mm, waardoor hij geschikt is voor zowel elektrische als akoestische gitaren. De slide heeft een hoogte van 60 mm, waardoor hij comfortabel in gebruik is voor gitaristen van alle niveaus.

Door het gebruik van hout in plaats van metaal of glas, heeft deze slide een warm en vol geluid. Het geluid is vernieuwend en klinkt warmer dan ooit tevoren. Bovendien weegt deze houten slide veel minder dan andere materialen, waardoor hij erg prettig speelt.

Kenmerken

  • Materiaal: Berken- en kersenhout
  • Binnendiameter: 22 mm
  • Hoogte: 60 mm
  • Geschikt voor: elektrische en akoestische gitaren
  • Gewicht: lichtgewicht

Conclusie

Al met al is de Ortega OWS-XL Extra Large Wood Slide Natural een uitstekende keuze voor gitaristen die op zoek zijn naar een hoogwaardige slide met een unieke uitstraling. Met zijn warme geluid en vloeiende speelcomfort is deze houten slide een waardevolle toevoeging aan je gitaaraccessoires. Bestel vandaag nog jouw Ortega OWS-XL en ontdek zelf de vele mogelijkheden van deze fantastische slide.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners