Review: Orange MT Micro Terror Gitaarversterker Top

De Orange MT Micro Terror is een compacte en draagbare hybride gitaarversterker top van Orange. Met zijn krachtige versterkerkracht en authentieke toonkarakter is dit een geweldige keuze voor gitaristen die op zoek zijn naar een veelzijdige en portable versterker. Laten we eens dieper ingaan op wat deze versterker te bieden heeft.

Compact en draagbaar

Met een gewicht van minder dan een kilo en een zeer compacte behuizing is de Orange MT Micro Terror extreem draagbaar. Dit maakt het de ideale versterker voor gitaristen die regelmatig optreden of onderweg zijn. De robuuste metalen behuizing heeft het karakteristieke ontwerp van Orange, inclusief de herkenbare hiëroglifische aanduidingen boven de ingangen en draaiknoppen.

Hybride versterkeropzet

De Orange MT Micro Terror maakt gebruik van een hybride versterkeropzet. Het heeft een buizenvoorversterker met een ECC83/12AX7-buis, wat zorgt voor een warme en rijke klank. De transistor-eindtrap biedt een maximaal vermogen van 20 Watt. Dit geeft je genoeg volume om je geluid uit te drukken, zowel op het podium als in de studio.

Veelzijdige mogelijkheden

De Orange MT Micro Terror biedt zowel beginners als gevorderde gitaristen een breed scala aan mogelijkheden. Met een enkel kanaal en losstaande volumeregelaars heb je volledige controle over de geluidsvoortbrenging van deze versterker. Een optioneel cabinet kan worden aangesloten op de speakeruitgang voor nog meer geluidsopties.

Hoofdtelefoon- en aux-ingangen

Een handige functie van de Orange MT Micro Terror is de aanwezigheid van een hoofdtelefoonaansluiting en aux-in. Hiermee kun je in stilte oefenen of meespelen met je favoriete tracks. Dit betekent dat je op elk moment kunt genieten van het plezier van gitaarspelen zonder anderen te storen.

Conclusie

Kortom, de Orange MT Micro Terror is een indrukwekkende en draagbare gitaarversterker top die betaalbaar is en een geweldige geluidskwaliteit biedt. Of je nu op zoek bent naar een versterker voor optredens of voor thuisgebruik, deze compacte versterker zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners