Recording King MG10 RM-998R metalen resonator gitaar chroom

Recording King MG10 RM-998R metalen resonator gitaar chroom

De MG10 van Recording King is metalen resonator gitaar gebaseerd op de originele vooroorlogse gitaren van het merk National, maar dan voor een betaalbare prijs. De typische harde en heldere klank van de resonator gitaar wordt geproduceerd door een metalen conus in de klankkast van de gitaar. De tonen van de snaren laten de conus resoneren, waardoor het geluid wordt versterkt. Deze sound is erg geliefd bij slide gitaristen en hoort u daarom ook vaak terug in bluegrass en bluesmuziek. Dus pak alvast uw bottleneck en kies voor de Recording King MG10 resonator gitaar!

Recording King MG10: vervaardigd uit de beste materialen

De klankkast van de MG10 is gemaakt van een hoge kwaliteit messing dat ook wordt gebruikt voor muzikale bellen. Vervolgens is de gehele body vlekkeloos afgewerkt met een laag chroom. In de klankkast van deze “Style-O” resonator is een echte met de hand gesponnen 9,5-inch conus van Continental geplaatst. Deze geeft de gitaar zijn kenmerkende geluid.

About Recording King

Recording King is een merk dat bekend staat om het maken van hoogwaardige instrumenten tegen een betaalbare prijs. Ze nemen traditionele ontwerpen en voegen moderne verbeteringen toe, waardoor ze geweldige gitaren produceren voor muzikanten van alle niveaus.

Specificaties

  • Metalen resonator gitaar gebaseerd op vooroorlogse gitaren van National/li>
  • Metalen conus in de klankkast voor typische resonator klank
  • Gemaakt van hoogwaardig messing en afgewerkt met chroom
  • Met de hand gesponnen 9,5-inch conus van Continental
  • Geliefd bij slide gitaristen en in bluegrass en bluesmuziek
  • Betaalbare prijs zonder concessie te doen aan kwaliteit

Conclusie

Als je op zoek bent naar een betaalbare resonator gitaar met de typische sound die populair is bij slide gitaristen, dan is de Recording King MG10 de perfecte keuze. Met zijn metalen conus in de klankkast en hoogwaardige afwerking biedt deze resonator gitaar fantastische klank en speelbaarheid. Doe jezelf een plezier en voeg de Recording King MG10 toe aan je collectie!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners