Radial SGI TX Actieve Studio Gitaar Interface – Perfect voor Optimaal Geluid

De Radial SGI TX is een actieve studio gitaar interface, speciaal ontworpen om het geluid van je gitaar te optimaliseren. Met deze interface krijg je de perfecte balans tussen helderheid en warmte, zodat je optimaal kunt genieten van je spel.

Eenvoudig in Gebruik

De SGI TX is een actieve zender en wordt geleverd met een 15VDC voeding, waardoor hij direct klaar is voor gebruik. Het heeft een LED-indicator die aangeeft dat de stroom is ingeschakeld. Doordat de interface actief is, wordt het geluidssignaal versterkt en heb je geen last van signaalverlies.

Drag Control

De interfave is uitgerust met een handige functie genaamd Drag Control, speciaal ontworpen voor passieve gitaarpickups. Deze pickups zijn vaak gevoelig voor de ingangsimpedantie van een versterker, wat kan resulteren in verlies van helderheid. Met de Drag Control kun je dit eenvoudig aanpassen. Begin met een zuivere toon en stel de Drag in op de helft (12u) en pas het daarna naar wens aan. Meer weerstand zorgt voor een donkerdere toon, terwijl minder weerstand juist zorgt voor meer helderheid.

Perfect Geluid

Of je nu thuis aan het spelen bent, in de studio aan het opnemen bent of optreedt op het podium, de Radial SGI TX zorgt altijd voor een perfect geluid. Het is compatibel met verschillende studioapparatuur en versterkers en biedt een ultieme signaaloverdracht. Dankzij de hoogwaardige componenten ben je verzekerd van de beste geluidskwaliteit.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners