Prodipe PACK UHF DSP SOLO GB210 LANEN – Draadloos gitaarsysteem

Een ongeëvenaarde geluidskwaliteit met Prodipe PACK UHF DSP SOLO GB210 LANEN

Op zoek naar een draadloos gitaarsysteem voor onverstoord speelplezier? Dan is de Prodipe PACK UHF DSP SOLO GB210 LANEN de perfecte keuze. Dit gitaarsysteem maakt gebruik van geavanceerde digitale technologie, wat resulteert in een geluidskwaliteit die niet te onderscheiden is van een bedraad systeem.

Het Prodipe PACK UHF DSP SOLO GB210 LANEN gitaarsysteem biedt precisie, stabiliteit en ongecompromitteerde geluidskwaliteit. Of je nu op het podium staat, in de studio speelt, of gewoon thuis oefent, met dit systeem geniet je keer op keer van een zuiver en stabiel signaal.

Geen interferentie, altijd een zuiver en stabiel signaal

Dit gitaarsysteem maakt gebruik van de GB210 Lanen, een compact maar krachtig bodypack. Deze is uitgerust met het gepatenteerde UHF DSP-systeem van Prodipe, waardoor interferentie geen kans krijgt. De elektronica is zo ontworpen en getest dat het signaal altijd zuiver en stabiel blijft, hoeveel interferentie er ook is in de omgeving.

Met de bijgeleverde B210 DSP-kabel breng je eenvoudig de verbinding tot stand tussen het bodypack en je gitaar. Dankzij de betrouwbare verbinding ben je altijd verzekerd van een optimale geluidsoverdracht zonder haperingen of vertraging.

Geschikt voor elke gitarist

Het Prodipe PACK UHF DSP SOLO GB210 LANEN draadloos gitaarsysteem is geschikt voor alle soorten gitaren. Of je nu een elektrische gitaar, akoestische gitaar of basgitaar bespeelt, dit systeem staat garant voor een uitstekende geluidskwaliteit en speelgemak. Met een frequentiebereik van 630 – 680 MHz past dit systeem moeiteloos in elke muziekstijl.

Bestel nu en ervaar de vrijheid van draadloos spelen

Wil jij genieten van draadloze vrijheid tijdens het spelen en een ongeëvenaarde geluidskwaliteit ervaren? Bestel dan nu het Prodipe PACK UHF DSP SOLO GB210 LANEN draadloos gitaarsysteem. Met dit volledig draadloze systeem hoef je je geen zorgen te maken over kabels die in de weg zitten of verstrikt raken. Focus je volledig op je spel en geniet van de untethered ervaring.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners