Peavey Raptor Plus HSS JR Stage Pack Black elektrische gitaar starterset: alles wat je nodig hebt om te starten!

Peavey pakt uit met een complete starterset voor de gitarist die graag een goede start wil maken met het bespelen van de elektrische gitaar. Dit Peavey Raptor Plus JR Stage Pack bevast naast de gitaar namelijk ook een Peavey Audition TransTube gitaarversterker, de bijbehorende instrumentkabel, een handige gitaarband, drie plectra en de tremolo-arm. Kortom, alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen oefenen en spelen.

Raptor Plus HSS: Veelzijdige gitaar

De Peavey Raptor Plus HSS is opgebouwd uit een lindehouten solid body en een esdoornhouten hals. De body is geladen met drie passieve elementen in de veelzijdige HSS-elementconfiguratie. Zo levert de humbucker in de brugpositie een krachtige klank, terwijl de twee single-coils zich goed lenen voor cleans en warme leads. De hals is voorzien van een palissander (rosewood) toets met 22 frets en een comfortabele 12 inch radius.

Audition TransTube gitaarversterker

In deze complete starterset zit ook een Peavey Audition TransTube gitaarversterker. Dit compacte versterker biedt alles wat je nodig hebt om jouw geluid te versterken. Met een piekvermogen van 15 watt en de mogelijkheid om over te schakelen tussen schoon en vervormd geluid, kun je elke gewenste klank creëren. De geïntegreerde hoofdtelefoonuitgang maakt het mogelijk om in stilte te repeteren en oefenen.

Kortom, de Peavey Raptor Plus HSS JR Stage Pack is de ideale set voor gitaristen die willen starten met de elektrische gitaar. Met deze complete set kun je meteen aan de slag en genieten van het gitaarspel. Bestel de starterset vandaag nog en begin jouw muzikale avontuur!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners