Palmer Pedalbay 60: het perfecte pedalboard voor elke muzikant

Veel muzikanten zijn altijd op zoek naar hun eigen unieke geluid. Om dit te bereiken, maken ze vaak gebruik van verschillende effectpedalen. Bij het gebruiken van pedalen is het van groot belang dat je pedalboard flexibel en aanpasbaar is aan jouw wensen. De Palmer Pedalbay 60 is een geweldige optie die je volledig naar eigen inzicht kunt vormgeven.

De Pedalbay 60 is niet alleen in hoogte verstelbaar, maar ook de dwarslatten zijn verschuifbaar. Dit geeft je de mogelijkheid om het pedalboard op te zetten zoals jij dat wilt. Bovendien beschikt het pedalboard over haakjes aan de onderzijde, waar je elastische bandjes kunt bevestigen om een optionele voeding vast te maken. Om het gemakkelijk en veilig te kunnen transporteren, wordt de Pedalbay 60 geleverd in een stevige gigbag.

Dit Palmer pedalboard heeft een afmeting van 60 centimeter en is daarmee perfect voor gitaristen die op zoek zijn naar een compacte oplossing voor hun effectpedalen. Hiernaast heeft het pedalboard een gewicht van slechts 2,3 kilogram. Dit betekent dat je het geheel eenvoudig kunt meenemen naar optredens, repetities of festivals zonder met een zware rugtas te hoeven slepen.

Kenmerken van de Palmer Pedalbay 60:

  • Hoogte verstelbaar
  • Dwarslatten zijn verschuifbaar
  • Met haakjes voor bevestiging van elastische bandjes voor multi-voeding
  • Inclusief stevige gigbag voor transport
  • Compact formaat: 60 cm
  • Lichtgewicht: slechts 2,3 kg

De perfecte oplossing voor elke gitarist

Of je nu een beginnende gitarist bent die net begint met het ontwikkelen van zijn eigen effecten en geluiden, of een meer ervaren muzikant die al een grote verzameling pedalen heeft – de Palmer Pedalbay 60 is een essentieel onderdeel van je setup. De flexibiliteit en aanpasbaarheid van dit pedalboard geven je de vrijheid om je effecten op te stellen zoals jij dat wilt. Hierdoor kun je eindeloos experimenteren en jouw eigen unieke geluid creëren.

Kwaliteit en duurzaamheid

Zoals we van Palmer gewend zijn, staat ook dit pedalboard garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Het merk Palmer is al jaren een betrouwbaar merk in de muziekwereld en hun producten worden veelvuldig gebruikt door zowel beginnende als professionele muzikanten. Het is dan ook geen verrassing dat de Pedalbay 60 geen uitzondering is op de hoge standaard van dit merk. Het pedalboard is gemaakt van stevig materiaal dat tegen een stootje kan en lang meegaat, zelfs onder intensief gebruik.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners