Palmer Pedalbay 40: Lichtgewicht Variabel Pedalboard met Tas

Palmer Pedalbay 40Palmer biedt met de Pedalbay 40 een lichtgewicht pedalboard met een robuuste aluminium constructie. Dit pedalboard is uitgerust met verstelbare dwarslatten, waardoor je het naar eigen wens kunt inrichten. Bovendien is het monteren van een multi-voeding eenvoudig, dankzij de vier haken aan de onderkant en de elastische bandjes die bij het pedalboard worden geleverd.

Complete set

Om het geheel compleet te maken, ontvang je bij dit pedalboard ook 2.5 meter klittenband om je effectpedalen stevig op hun plaats te houden. Daarnaast wordt er een hoogwaardige opbergtas meegeleverd, die ervoor zorgt dat je het pedalboard veilig en gemakkelijk kunt vervoeren.

Veelzijdig en handig

Met de Pedalbay 40 kun je je pedalen overzichtelijk en makkelijk organiseren. Doordat je de hoogtes en afstand tussen de dwarslatten kunt aanpassen, ben je in staat om ruimte te creëren voor verschillende soorten effectpedalen. Of je nu een beginner bent die een compact pedalboard wilt bouwen of een ervaren gitarist die zijn effecten rig wil uitbreiden, dit pedalboard biedt je de flexibiliteit die je nodig hebt.

Duurzaam en betrouwbaar

Het Palmer Pedalbay 40 pedalboard is vervaardigd van hoogwaardig aluminium, dat zorgt voor een solide en duurzame constructie. Hierdoor is het bestand tegen intensief gebruik en kan het tegen een stootje op het podium of tijdens het reizen. Met een gewicht van slechts 2 kilogram is dit pedalboard ook nog eens lichtgewicht en gemakkelijk te dragen.

Met het Palmer Pedalbay 40 pedalboard haal je een veelzijdig, handig en betrouwbaar pedalboard in huis. Of je nu op zoek bent naar een pedalboard voor thuis, in de studio of tijdens live optredens, dit pedalboard biedt de ideale oplossing voor elke gitarist.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners