Ovation CE44-RR Celebrity Elite Mid Depth Ruby Red elektrisch-akoestische westerngitaar

Gitaarles Utrecht

De Ovation CE44-RR Celebrity Elite Mid Depth is een eigentijdse elektrisch-akoestische westerngitaar die perfect is voor podiumgebruik. Met zijn opvallende uiterlijk en uitstekende speelbaarheid is hij een aanwinst voor elke gitarist. Met een solide constructie, helder geluid en lage feedbackgevoeligheid is deze gitaar een betrouwbare keuze. En dat alles voor een betaalbare prijs.

Een modern design

Het opvallende kenmerk van de CE44-RR is de speciale Roundback achterkant van donker kunststof. Dit kenmerk zorgt voor een stevige constructie en een dynamische, krachtige sound. Daarnaast heeft deze gitaar een solid top van sitka spruce hout, wat bijdraagt aan de rijke en doorklinkende klank.

Versterkt geluid

De CE44-RR heeft een transparant en helder hoog geluid, een extra gefocust laag geluid en een duidelijk uitversterkte weergave. Dit maakt het instrument geschikt voor zowel akoestische optredens als optredens met versterking.

Specificaties en prijs

De Ovation CE44-RR heeft een EAN van 4046662285276 en een MPN van OV533.124. De SKU is 9000-0097-0763. Hij heeft een snelle levertijd van maximaal 4 werkdagen en de verzendkosten zijn gratis. Momenteel is er een kortingsactie waarbij je 10% korting krijgt op de aanschafprijs. De gitaar is verkrijgbaar bij Bax-shop voor de prijs van €519.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners