Ortega RCE131SN-L: Een linkshandige klassieke gitaar met professionele functies

Meisje dat gitaar leert spelen met akkoorden

In de Family Pro Series van Ortega is deze RCE131SN-L een mooi afgewerkte, linkshandige klassieke gitaar. Met een massief ceder bovenblad en mahoniehouten body, biedt deze gitaar een vol en warm geluid. Met zijn iets smallere nekhoor naar het standaardformaat is het speelcomfort verhoogd, waardoor dit instrument geschikt is voor gitaristen met kleinere handen.

Bovendien is deze gitaar uitgerust met een cutaway, waardoor ook de hoge tonen makkelijk te spelen zijn. Het instrument kan ook versterkt worden dankzij de merkeigen MagusPro preamp met volume- en toonregeling. Als je last hebt van feedback, kun je de nodige frequenties wegfilteren met één druk op de fase-knop. En het stemmen van de gitaar is snel en gemakkelijk met de ingebouwde tuner.

De Ortega RCE131SN-L wordt geleverd in een Deluxe gigbag om je gitaar veilig op te bergen tijdens het vervoer of tussen oefensessies door. De gigbag is gemaakt van dik gewatteerd nylon en heeft twee extra compartimenten waarin je jouw accessoires kunt opbergen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners