Ortega OPC-LY/LB microvezel polijstdoeken – Houd je instrument als nieuw

Introductie

Als je een muziekinstrument hebt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het er altijd goed uitziet en goed verzorgd wordt. Met de Ortega OPC-LY/LB microvezel polijstdoeken kun je ervoor zorgen dat je instrument schoon en als nieuw blijft. In deze blogpost vertellen we je meer over de voordelen en kenmerken van deze doeken.

Effectieve reiniging

De OPC-LY/LB microvezel polijstdoeken van Ortega zijn perfect voor het schoonmaken en onderhouden van je instrument. Of het nu stoffig is of net ingesmeerd met limoenolie, deze doeken zorgen ervoor dat je instrument er weer verzorgd uitziet en als nieuw aanvoelt.

De microvezeldoeken zijn extra zacht en doeltreffend bij het verwijderen van vuil en vingerafdrukken zonder krassen achter te laten op het oppervlak van je instrument. Ze zijn ook groot genoeg (29 cm x 24 cm) om gemakkelijk te hanteren en om verschillende soorten instrumenten schoon te maken.

Eenvoudig in gebruik

Het gebruik van de Ortega OPC-LY/LB microvezel polijstdoeken is eenvoudig. Je kunt ze droog gebruiken voor stofverwijdering of ze lichtjes bevochtigen met water om hardnekkig vuil te verwijderen. De doeken zijn wasbaar en herbruikbaar, waardoor je ze telkens opnieuw kunt gebruiken om je instrument schoon en in optimale conditie te houden.

Specificaties

  • Merk: Ortega
  • Afmetingen: 29 cm x 24 cm
  • Kleur: Lichtblauw
  • Aantal: 2 stuks
  • Extra zacht en pluisvrij

Conclusie

De Ortega OPC-LY/LB microvezel polijstdoeken zijn de perfecte keuze voor het onderhouden en schoonmaken van je muziekinstrument. Met hun zachte en pluisvrije eigenschappen verwijderen ze gemakkelijk vuil en vingerafdrukken zonder schade aan te richten aan het oppervlak van je instrument. Door regelmatig gebruik van deze doeken kun je je instrument altijd in topconditie houden.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners