Orange Crush 12 gitaarversterker: Een compact, maar krachtig podiumbeest voor gitaarliefhebbers

De Orange Crush 12 gitaarversterker is een compacte en veelzijdige versterker met een krachtig geluid. Of je nu thuis wilt oefenen, in de studio wilt jammen of op het podium wilt rocken, deze versterker biedt je alles wat je nodig hebt. Met zijn opvallende oranje uiterlijk en 6.5-inch speaker zal deze versterker zeker de aandacht trekken. Laten we eens kijken naar wat deze versterker te bieden heeft.

Blijf trouw aan je geluid

De Orange Crush 12 versterker is volledig analoog, wat ervoor zorgt dat je geluid zo puur mogelijk blijft. Met een vermogen van 12 Watt kan deze versterker voldoende volume produceren, wat ideaal is voor thuisgebruik en kleine optredens. Je kunt ook gebruik maken van de hoofdtelefoon-uitgang met 4 x 12 cabinet simulator als je wilt oefenen zonder anderen te storen.

Een versterker met karakter

De Orange Crush 12 is voorzien van een nieuwe 3-bands equalizer die perfect aansluit bij de klankkwaliteit van deze versterker. Hiermee kun je jouw toon perfect afregelen en het geluid precies krijgen zoals jij het wilt. Daarnaast biedt de versterker ook een gain-knop waarmee je de mate van oversturing kunt bepalen. Dit geeft je de mogelijkheid om een breed scala aan klanken te creëren, variërend van heldere toon tot stevige overdrive.

Draagbaarheid en duurzaamheid

Een van de grootste voordelen van de Crush 12 is zijn draagbaarheid. Met zijn compacte formaat en gewicht van slechts 4,8 kg kun je hem eenvoudig meenemen naar repetities, optredens of de muziekschool. Daarnaast is deze versterker gebouwd met duurzaamheid in gedachten, zodat hij bestand is tegen de gebruikelijke ongelukken en stoten die kunnen gebeuren tijdens het vervoer.

Specificaties

  • Vermogen: 12 watt
  • Speaker: 1 x 6,5 inch
  • Gain-knop: ja
  • 3-bands equalizer: ja
  • Hoofdtelefoon-uitgang: ja
  • Afmetingen: 29,8 x 29,2 x 17,1 cm
  • Gewicht: 4,8 kg

Kortom, de Orange Crush 12 gitaarversterker is de perfecte keuze voor elke gitarist die op zoek is naar een compacte en krachtige oplossing voor zowel thuis als op het podium. Met zijn karakteristieke geluid, gebruiksvriendelijke functies en duurzaamheid zal deze versterker zeker voldoen aan al je muzikale behoeften.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners