Ontdek het beste geluid voor je Telecaster met de Fender Yosemite Tele pickup set

Wil je het geluid van je Telecaster nog beter laten klinken? Dan loont het de moeite om de Fender Yosemite Tele pickup set aan te schaffen. Deze set bestaat uit twee enkelspoels elementen voor de brug- en nekpositie, die oorspronkelijk werden gebruikt in de American Performer Series. Door het gebruik van Alnico 4 en Alnico 5 magneten produceren deze single-coil pickups een helder geluid vol dynamiek en expressie. Dit effect wordt nog eens versterkt door het gebruik van formvar voor het coaten van de bedrading.

Fender Yosemite Tele pickup set: uitstekend geluid

Deze Fender Yosemite Tele pickup set heeft door zijn universele uiterlijk in zwart en chroom een tijdloze uitstraling die je Telecaster complementeert. De brug- en halspickup hebben verschillende coatings. De brugpickup is gecoat met wax, wat zorgt voor een helder geluid en overmatige feedback voorkomt. De halspickup is gecoat met schellak, een natuurlijke hars die ook helpt bij het voorkomen van feedback en trillingen verminderd.

Met deze Fender Yosemite Tele pickup set haal je het beste geluid uit je Telecaster. Of je nu houdt van blues, rock of country, de heldere klanken en dynamische respons zorgen voor een superieure geluidservaring. Deze pickups zijn perfect voor spelers die op zoek zijn naar veelzijdigheid in hun geluid en expressie in het spel. Door de Alnico magneten kunnen de pickups worden gebruikt voor een breed scala aan muziekgenres en speelstijlen.

Specificaties Fender Yosemite Tele pickup set:

  • Enkelspoels elementen voor de brug- en nekpositie;
  • Gemaakt van Alnico 4 en Alnico 5 magneten;
  • Helder geluid vol dynamiek en expressie;
  • Formvar coating op de bedrading;
  • Brugpickup gecoat met wax, halspickup gecoat met schellak;
  • Universele look in zwart en chroom;
  • Geschikt voor een breed scala aan muziekgenres en speelstijlen.

Wil jij je Telecaster naar een hoger niveau tillen? Probeer dan de Fender Yosemite Tele pickup set uit en ontdek het beste geluid voor jouw gitaar.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners