Ontdek de Fender George Harrison Rocky polyester strap gitaarband

Plectrum Vasthouden

Ben je op zoek naar een unieke gitaarband die geïnspireerd is op een legendarische gitarist? Dan is de Fender George Harrison Rocky polyester strap gitaarband echt iets voor jou. Deze strap is geheel en al geïnspireerd op de bekende Stratocaster van George Harrison, die handgeschilderd was in psychedelische kleuren en liefkozend ‘Rocky’ genoemd werd. In dit artikel nemen we een kijkje naar de kenmerken en voordelen van deze bijzondere gitaarband.

Uniek design en geïnspireerd door George Harrison

De Fender George Harrison Rocky polyester strap gitaarband is gemaakt van polyester en heeft een adembenemend design. Deze strap is geheel in het rood, oranje en geel uitgevoerd, zoals de kenmerkende Stratocaster van George Harrison. Deze legendarische gitarist heeft een enorme invloed gehad op de popmuziek, wat deze gitaarband extra bijzonder maakt.

Verstelbaar en comfortabel

Deze gitaarband heeft een breedte van vijf centimeter en is verstelbaar in lengte tot zo’n 150 centimeter. Hierdoor kun je de gitaar helemaal op de voor jou perfecte hoogte dragen. Daarnaast is de strap gemaakt van polyester, wat zorgt voor een comfortabel en stevig gevoel tijdens het spelen. Wat je speelstijl of voorkeur ook is, deze gitaarband zal zeker bijdragen aan een prettige speelervaring.

Versatile en duurzaam

De Fender George Harrison Rocky polyester strap gitaarband is perfect voor zowel beginners als gevorderde gitaristen. Of je nu thuis oefent, optreedt op het podium of in de studio bent, deze strap zal je altijd ondersteunen. Daarnaast is de strap duurzaam ontworpen, zodat je er lang plezier van kunt hebben.

Conclusie

De Fender George Harrison Rocky polyester strap gitaarband is een must-have voor iedere gitarist die op zoek is naar een unieke en inspirerende gitaarband. Het design is geïnspireerd op de legendarische gitarist George Harrison, wat de band extra bijzonder maakt. Daarnaast is de strap verstelbaar en comfortabel, perfect voor elke speelstijl. Bestel deze geweldige gitaarband nu en voeg een vleugje rockgeschiedenis toe aan jouw live-optredens en oefensessies.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners