Ontdek de Fender Eric Johnson Stratocaster Black MN

Ben jij altijd op zoek naar de ultieme sound en kwaliteit? Dan is de Fender Eric Johnson Stratocaster Black MN de gitaar waar je naar op zoek bent. Eric Johnson, bekend om zijn perfectionisme als het gaat om geluid en spelcomfort, heeft deze gitaar zelf ontworpen. Met zijn eigen specificaties en inbreng heeft hij ervoor gezorgd dat deze gitaar zich onderscheidt van andere Stratocasters. Ontdek alle kenmerken en details van deze bijzondere gitaar.

Lichtgewicht design

De Fender Eric Johnson Stratocaster Black MN heeft een lightweight body gemaakt van elzenhout. Dit zorgt voor een betere resonantie en draagt ​​bij aan de karakteristieke klank van deze gitaar. Daarnaast is de body voorzien van 1957-style contours, wederom een detail geïnspireerd door Johnson’s eigen voorkeur. Deze contouren zorgen voor een nog beter spelcomfort.

Geweldige speelbaarheid

Op het gebied van speelbaarheid valt er niet te klagen. De gitaar heeft een aangename 12 inch radius toets met 21 medium jumbo frets. Dit geeft je ruimte om te soleren of juist soepele akkoorden te spelen. Het fretwerk is erg verzorgd en de afwerking van de hals zorgt voor een soepele speelervaring zonder dat de gitaar stroef aanvoelt. Ook handig om te weten: er is geen lak aangebracht onder de tremolo-brug, waardoor het stemmen en gebruik van de tremolo geen nadelige invloed heeft op de klank. De gitaar is uitgerust met een zilverkleurige tremoloblok, is voorzien van vijf tremolo-veren en heeft geen tremolocover, wat het totale schijnengewicht van de gitaar reduceert

Speciale Eric Johnson pickups

De Fender Eric Johnson Stratocaster Black MN is uitgerust met drie speciale single-coil pickups, ontworpen door Eric Johnson zelf. Deze pickups bieden een geweldig breed geluidsspectrum en zijn uitstekend gebalanceerd. Of je nu gaat voor heldere cleans, bluesy tonen, of juist vurige solo’s, deze pickups geven je de mogelijkheid om al jouw muzikale ideeën tot uiting te brengen.

Basics

– Merk: Fender

– Model: Eric Johnson Stratocaster

– Kleur: Zwart

– Body: Elzenhout

– Toetsmateriaal: Esdoorn

– Radius: 12 inch

– Aantal frets: 21 medium jumbo

Conclusie

De Fender Eric Johnson Stratocaster Black MN is een gitaar die elk detail van Eric Johnson’s eigen specificaties volgt. Een fantastisch instrument voor gitaristen die op zoek zijn naar kwaliteit, speelbaarheid en een iconische sound. Of je nu op zoek bent naar een blues, rock of gewoon een allround gitaargeluid, deze Stratocaster kan het allemaal aan. Wil je jezelf overtuigen van de kwaliteiten van deze gitaar, bezoek dan onze lokale winkel of bestel hem online, waarbij je kunt rekenen op een gratis verzending.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners