Onderhoud je gitaarsnaren met de MusicNomad MN145 Premium String Care Kit

Houd je gitaar- of basgitaarsnaren in topconditie met de MusicNomad MN145 Premium String Care Kit. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om je snaren schoon en glad te houden, zodat ze niet alleen beter klinken maar ook langer meegaan. Bovendien beschermt dit product de snaren tegen corrosie en vermindert het de bijgeluiden die ontstaan tijdens het spelen. Door regelmatig je snaren te onderhouden, blijft je instrument in optimale conditie en heb je langer plezier van je speelervaringen.

De MN145 Premium String Care Kit bevat String Fuel, een reinigingsmiddel waarmee je eenvoudig je snaren reinigt en ze er weer als nieuw uit laten zien. Dit product verwijdert vuil en vet van de snaren, waardoor ze weer soepel en glad worden. Hierdoor verminder je de wrijving van je vingers op de snaren en krijg je een betere speelervaring. Daarnaast zorgt de String Fuel ervoor dat je snaren minder snel slijten en langer meegaan.

Ook wordt de MN145 kit geleverd met een navulling voor de String Fuel. Deze navulling zorgt ervoor dat je altijd genoeg reinigingsmiddel hebt om je snaren schoon te maken en te onderhouden. Zo hoef je niet telkens een nieuwe kit te kopen en bespaar je kosten op de lange termijn. Daarnaast bevat de kit een microvezeldoek waarmee je je snaren en instrument kunt afvegen voor een perfect schone en glanzende look.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners