NUX MP-3 Mighty Plug Pro: De Perfecte Gitaar En Bas Amp Modeler Voor Onderweg

Met de NUX MP-3 Mighty Plug Pro gitaar en bas amp modeler kun je altijd en overal gitaarspelen met inspirerende sounds zonder je een breuk te sjouwen aan een zware gitaarversterker. De gratis Mighty Amp App geeft je toegang tot maar liefst 34 interne amp modellen en vele effecten zoals eq, compressie, gate, reverb en delay. Het is ook mogelijk om impulse response bestanden (IR’s) van derden in te laden. Dit doe je met de gratis Mighty Editor App.

Maak overal muziek

Met de NUX MP-3 Mighty Plug Pro heb je altijd je eigen mobiele gitaarversterker bij de hand. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht kun je eenvoudig gitaarspelen waar en wanneer je maar wilt. Of je nu onderweg bent, in de trein zit of op vakantie wilt blijven oefenen, de Mighty Plug Pro is de ideale oplossing. Je hebt geen grote en zware gitaarversterker meer nodig. Met de krachtige DSP en de gebruiksvriendelijke interface kun je eenvoudig en snel je gewenste gitaar- en bastonen instellen.

Diverse sounds en effecten

De Mighty Plug Pro biedt een breed scala aan keuzemogelijkheden als het gaat om geluid. Met maar liefst 34 interne amp modellen heb je de keuze uit verschillende versterkersimulaties voor elke muziekstijl. Daarnaast kun je verschillende effecten toevoegen, zoals eq, compressie, gate, reverb en delay, om je geluid verder aan te passen. Met de Mighty Editor App kun je je eigen impulse responses van derden laden. Hierdoor kun je je geluid nog verder customizen en je eigen unieke sound creëren.

Eenvoudige bediening

De NUX MP-3 Mighty Plug Pro is ontworpen met een intuïtieve en eenvoudige bediening in gedachten. Met de knoppen op het apparaat zelf en de handige bedieningsinterface van de Mighty Amp App kun je gemakkelijk je geluid aanpassen en effecten toevoegen. Daarnaast heeft de Mighty Plug Pro een ingebouwde oplaadbare batterij, waardoor je tot 8 uur lang kunt genieten van je muziek zonder je zorgen te maken over de batterijduur.

Conclusie

De NUX MP-3 Mighty Plug Pro is de perfecte oplossing voor gitaristen en bassisten die altijd en overal muziek willen maken. Met deze compacte amp modeler heb je geen zware gitaarversterker meer nodig. Het biedt een breed scala aan amp modellen en effecten, waarmee je eenvoudig je gewenste geluid kunt creëren. De bediening is eenvoudig en intuïtief, en de ingebouwde oplaadbare batterij zorgt ervoor dat je urenlang kunt spelen zonder je zorgen te maken over de batterijduur. Kortom, de NUX MP-3 Mighty Plug Pro is een must-have voor elke gitarist of bassist.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners