Nieuwe Uitgave van D’Addario XPND Pedalboard: Verkrijgbaar in 2022

D’Addario introduceert het Geavanceerde XPND Pedalboard

We hebben er al een jaar op gewacht, maar in februari 2022 is het dan eindelijk zover: het D’Addario XPND Pedalboard wordt uitgebracht! Dit revolutionaire pedalboard groeit mee met je collectie effecten en pedalen, zodat je altijd voldoende ruimte hebt. Er zijn twee versies beschikbaar: één met 1 rij voor effecten en één met 2 rijen. Lees verder om meer te weten te komen!

De Breedte Aanpassen

Dankzij D’Addario’s gepatenteerde ’telescoping technologie’ kan de breedte van het XPND Pedalboard eenvoudig worden aangepast. De hendel aan de onderkant van het pedalboard kan worden losgemaakt, waardoor je de breedte kunt aanpassen door aan de linkerzijde te trekken. Zodra de gewenste breedte is bereikt, laat je de hendel weer op zijn plaats klikken. Het instellen van je pedalen op het XPND Pedalboard is dus een fluitje van een cent!

Solide Constructie

Het D’Addario XPND Pedalboard is gemaakt van lichtgewicht aluminium en voorzien van rubberen voetjes voor extra stabiliteit. Bovendien is het pedalboard uitgerust met klittenband om je effecten stevig op hun plaats te houden. Het biedt ook een handig kabelmanagement systeem, gelegen tussen de klittenbandstrips, waardoor het perfect is voor het geleiden van stroomkabels. Je kunt zelfs je voeding op het pedalboard vastplakken voor een opgeruimde uitstraling!

D’Addario Backline Padalboard Draagtassen

Om je XPND Pedalboard veilig te vervoeren, heeft D’Addario handige draagtassen ontwikkeld. Deze tassen bieden voldoende ruimte, zelfs als je pedalboard volledig gevuld is. En als je pedalboard halfleeg is, is er nog ruimte voor extra accessoires. De tas heeft ook een voorvak waar je bijvoorbeeld een snarenwinder en een stemapparaat kunt bewaren. Daarnaast is de tas voorzien van een comfortabel handvat en schouderstuk, evenals een dikke voering voor extra bescherming.

XPND Pedal Board Risers

Naast de twee pedalboards brengt D’Addario ook pedalboard risers uit, evenals speciale draagtassen. Deze risers bieden een elegante oplossing als sommige pedalen te hoog zijn opgesteld op de onderste rij. De risers, verkrijgbaar in small en large formaat, kunnen met klittenband aan je pedaal worden bevestigd en hebben uitsparingen aan de zijkant om kabels netjes te geleiden. De large pedal board riser heeft zelfs een gat in het midden waar de kabels doorheen kunnen. Neem hier een kijkje naar de XPND Pedal Board Risers!

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners