MXR M108S Ten Band EQ: Een must-have effectpedaal voor gitaristen en bassisten

Als gitarist of bassist weet je hoe belangrijk het is om de perfecte toon te krijgen. Met de MXR M108S Ten Band EQ stompbox wordt dit een fluitje van een cent. Deze 10-bands equalizer biedt niet alleen veelzijdigheid en controle, maar ook een kristalhelder geluid dat elke noot tot zijn recht laat komen.

Perfecte geluidsvorming

Met de MXR M108S Ten Band EQ kun je eenvoudig specifieke frequenties benadrukken of juist afzwakken. Met een maximale versterking of verzwakking van 12 dB per frequentieband, heb je volledige controle over je toon. Of je nu op zoek bent naar een pittige en nasale klank of juist een diepe, heldere sound, met deze stompbox kun je het allemaal bereiken.

Ruisreductie en true bypass

Naast de veelzijdigheid die deze Ten Band EQ biedt, is er ook nagedacht over praktische functies. Het pedaal is voorzien van een noise reduction circuit, waardoor ongewenste ruis en hiss tot een minimum worden beperkt. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt genieten van een zuiver geluid. Daarnaast zorgt de true bypass ervoor dat het signaal van je gitaar of basgitaar niet wordt beïnvloed wanneer het effectpedaal is uitgeschakeld. Zo blijft je oorspronkelijke geluid altijd behouden.

Robuust en gebruiksvriendelijk

De MXR M108S Ten Band EQ is niet alleen een krachtige equalizer, maar ook een stompbox die is gebouwd om lang mee te gaan. Het stevige metalen ontwerp beschermt de interne componenten tegen schokken en stoten, zodat je zonder zorgen overal kunt optreden. Daarnaast is het pedaal voorzien van duidelijke LED-verlichting, zodat je altijd kunt zien hoe je toon is ingesteld, zelfs op de donkerste podia.

Inclusief adapter en aansluitingen

Je kunt de MXR M108S Ten Band EQ gemakkelijk aansluiten op je bestaande gear. Het effectpedaal heeft twee 6.3 millimeter jack-uitgangen, zodat je twee verschillende signal chains kunt creëren. Zo kun je bijvoorbeeld je gitaar en basgitaar apart van elkaar aansturen. Daarnaast wordt de MXR M108S Ten Band EQ geleverd inclusief een 18V-adapter, zodat je direct aan de slag kunt met het verrijken van je geluid. Met deze toevoeging aan je pedalboard zul je gegarandeerd nieuwe mogelijkheden ontdekken en je speelervaring naar een hoger niveau tillen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners