MusicNomad MN104 Frine Fret Polish: Het schoonmaakmiddel voor schone en glanzende frets

Hoe goed je je gitaar ook verzorgt, mettertijd worden je frets vuil en gaan ze oxideren, wat op zijn beurt dan weer voor snellere slijtage van je snaren en een verminderd speelcomfort zal leiden. Met de Music Nomad MN104 Frine Fret Polish haal je al het vuil in een handomdraai weg en blinken je frets weer als nieuw. In dit poetsmiddel zit geen aardolie en het is ook niet schadelijk voor je toets.

Het belang van goed onderhoud van je gitaar mag niet worden onderschat. Hoewel het vervangen van snaren en het schoonhouden van je gitaarhals vaak als vanzelfsprekende routines worden beschouwd, worden de frets soms verwaarloosd. Je frets kunnen na verloop van tijd vuil en geoxideerd raken, wat niet alleen leidt tot snellere slijtage van je snaren, maar ook tot een vermindering van het speelcomfort en de algehele prestatie van je instrument.

Gelukkig is er nu een oplossing: MusicNomad MN104 Frine Fret Polish, een high-performance schoonmaakmiddel dat speciaal is ontworpen om jouw gitaarfrets weer te doen stralen. Haal het vuil weg en laat je frets weer glanzen als nieuw. Dit alles is nu mogelijk dankzij de MusicNomad MN104 Frine Fret Polish.

De MusicNomad MN104 Frine Fret Polish is een poetsmiddel dat is vrijgemaakt van schadelijke chemische stoffen en aardolie. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade aan je gitaarfrets of toets. Het beste van alles is dat de Frine Fret Polish uitzonderlijke resultaten levert zonder de noodzaak van agressief schuren of intensieve inspanningen. Het enige wat je hoeft te doen is een beetje politoer op een zachte doek aanbrengen en gelijkmatig op de frets aanbrengen, waarna je het vuil met behulp van een schone doek verwijdert en polijst.

Na slechts enkele minuten werk heb je je frets nog nooit zo helder en glanzend gezien. Het schoonmaakmiddel is geschikt voor alle soorten frets, waaronder rosewood, ebbenhout, palissander en zelfs goud. Of je nu een beginnende gitarist of een professional bent, je zult versteld staan van de verbeterde speelervaring en de verbeterde toon die je zult ervaren na het gebruik van Frine Fret Polish.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners