Mooer Free Step wah/volume-pedaal

Het Mooer Free Step wah/volume-pedaal is een veelzijdig en compact gitaarpedaal dat twee essentiële effecten combineert: een wah- en volumefunctie. Met dit pedaal kun je je gitaarspel extra expressie geven en zorgen voor sfeervolle volume-swells en funky wah-slagjes.

Veelzijdig en compact

Het Mooer Free Step pedaal is zeer gemakkelijk in gebruik en neemt weinig ruimte in beslag op je pedalboard. Met de knop aan de zijkant kun je de hoeveelheid volume en de sweep van het wah-effect naar wens aanpassen. Hierdoor kun je spelen met verschillende waheffecten en zo je spel nog creatiever maken.

Mooer Micro Series

Het Mooer Free Step wah/volume-pedaal maakt deel uit van de Mooer Micro Series. Dit is een reeks compacte effectpedalen die weinig ruimte innemen op je pedalboard, maar wel zorgen voor hoogwaardige prestaties en een brede selectie aan geluiden. Met ongeveer 40 verschillende pedalen in het assortiment is er voor iedere gitarist wel iets te vinden.

De Mooer Micro Series wordt geprezen om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze pedalen zijn betaalbaar en bieden toch professionele kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor zowel beginnende als gevorderde gitaristen.

Specificaties

  • Merkinformatie: Mooer
  • Wah- en volumefunctie
  • Compact formaat
  • Hoeveelheid volume en sweep instelbaar
  • Werkt op 9 Volt batterij of adapter
  • Onderdeel van de Mooer Micro Series

Conclusie

Het Mooer Free Step wah/volume-pedaal is een ideale toevoeging aan je pedalboard. Het biedt zowel het klassieke wah-effect als de mogelijkheid om het volume subtiel te beïnvloeden. Dankzij het compacte formaat bespaar je kostbare ruimte op je pedalboard. Daarnaast is de Mooer Micro Series bekend om zijn uitstekende kwaliteit en betaalbare prijs. Kortom, dit pedaal biedt veel waar voor je geld.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners