Martin Strings MA530S Authentic Acoustic Silked Phosphor Bronze: Kwaliteitssetje voor extra lichte Phosphor Bronze snaren

Kwalitatieve snaren voor je parlor of reisgitaar

Speel je graag op extra light Phosphor Bronze snaren en wil je bijvoorbeeld je parlor of je reisgitaar een keer besnaren met een kwaliteitssetje? Dan is de Martin Strings MA530S Authentic Acoustic Silked Phosphor de ideale keuze voor jou. Deze set bestaat uit .010 snaren en speelt licht, maar levert toch die rijke klank waar je van houdt bij dit type snaren.

Een wikkeling van zijde

Dit setje snaren heeft ook nog een extra bijzonderheid. Aan het bal-uiteinde van elke snaar is namelijk een wikkeling van zijde aangebracht, waardoor de brug en kam worden ontzien van eventuele slijtage. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van deze snaren wordt verlengd.

Stabiele kerndraad en bestand tegen corrosie

De Martin Strings MA530S Authentic Acoustic Silked Phosphor heeft een zeer stabiele kerndraad en is uitstekend bestand tegen corrosie. Daardoor kun je er zeker van zijn dat deze snaren lang meegaan, zelfs bij veelvuldig gebruik.

Gemakkelijke overstap voor elektrische gitaristen

Ben je een elektrische gitarist en wil je de overstap maken naar een westerngitaar? Dan zijn deze snaren ook zeer geschikt voor jou. Vanwege de lagere spanning zijn ze gemakkelijk te bespelen, zelfs voor gitaristen die gewend zijn aan elektrische snaren.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners