Marshall MG10 – Een Kleine maar Krachtige Gitaarversterker Combo

De Marshall MG10 is de kleinste telg uit de nieuwe MG-serie van Marshall. Maar laat je niet misleiden door zijn compacte formaat, want deze gitaarversterker combo levert een indrukwekkend geluid. Met zijn 10 watt vermogen en 6.5 inch speaker is het de ideale versterker om thuis mee te oefenen. Of je nu een beginnende gitarist bent of een ervaren muzikant, de MG10 biedt alles wat je nodig hebt.

Klassiek Marshall design

Net als zijn grote broers is ook de MG10 uitgevoerd in de klassieke goudzwarte kleurstelling. Met zijn iconische Marshall logo is de versterker direct herkenbaar. Naast zijn esthetische charme, heeft de MG10 ook een doordacht ontwerp. De bediening is simpel en overzichtelijk, zodat zelfs beginners er moeiteloos mee aan de slag kunnen.

Twee kanalen voor diverse klanken

De MG10 is uitgerust met twee kanalen: clean en crunch. Beide kanalen geven je een breed scala aan klankmogelijkheden. Met de knoppen voor volume en gain bepaal je de intensiteit en dynamiek van je sound. Daarnaast heb je ook een contourknop tot je beschikking. Hiermee kun je de hoge en lage tonen afstellen in relatie tot je mids. Dit zorgt voor een slimme toonknop en meer flexibiliteit in je geluid.

Toegankelijke aansluitingen

Naast de kanalen en toonregeling, biedt de MG10 ook praktische aansluitingen. Zo kun je eenvoudig je favoriete media-apparaat (bijvoorbeeld je telefoon of mp3-speler) aansluiten via de 3.5 mm jack input. Hierdoor kun je meespelen met je favoriete nummers of backing tracks. Daarnaast is er ook een koptelefoonuitgang aanwezig. Hiermee kun je op elk moment van de dag oefenen, zonder iemand te storen. Dus ook midden in de nacht kun je genieten van de volle sound van je gitaar.

Snel en gemakkelijk leverbaar

De Marshall MG10 is snel leverbaar binnen 4 werkdagen. En het beste van alles is dat de verzendkosten gratis zijn. Met een voorraad van 47 stuks hoef je bovendien niet lang te wachten op deze geweldige versterker combo. Wacht dus niet langer en bestel de Marshall MG10 vandaag nog!

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners