Marshall JCM900 4100: Een Veelzijdige Vintage Gitaarversterker Top

De Marshall JCM900 4100 is een vintage versterker top van Marshall die veelzijdig inzetbaar is. Met zijn vier 5881 buizen levert deze top een krachtige distortion en een breed geluidspalet. Het A-kanaal biedt sprankelende cleans tot rauwe crunch, terwijl het B-kanaal zijdezachte leads en volle, scheurende geluiden kan produceren. Beide kanalen zijn voorzien van een studiokwaliteit reverb functie.

Meer Functionaliteiten

Marshall heeft goed geluisterd naar de veranderende wensen van gitaristen en heeft deze verwezenlijkt in de JCM 900 4100. Naast de tone-controls aan de voorkant, heeft de versterker ook FX send/return jacks met een level control schakelaar om het volume beter aan te passen op voetpedalen of moderne effectprocessoren. Met de recording compensated line-output kan deze top direct op een PA systeem worden aangesloten.

Perfect voor Gitaristen

De Marshall JCM900 4100 is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van gitaristen die veelzijdigheid en kwaliteit zoeken. Met zijn uiteenlopende geluidsmogelijkheden is hij geschikt voor verschillende muziekgenres en stijlen. Of je nu heldere cleans wilt spelen of vervormde riffs wilt creëren, deze top biedt de flexibiliteit om je geluid naar wens aan te passen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners