Maak je eigen pedaal met de Korg Nu:Tekt OD-S Nutube Overdrive Kit

Heb je altijd al je eigen pedaal willen maken? Dat kan nu met de Korg Nu:Tekt OD-S Nutube Overdrive Kit. Deze kit stelt je in staat om zonder solderen je eigen pedaal te bouwen. Het is volledig aanpasbaar naar jouw wensen en voorzien van een Nutube buis voor dat prachtige analoge geluid en rijke harmonische klanken waar gitaristen zo dol op zijn.

De Nutube buis biedt dezelfde respons en harmonische vervorming als conventionele buizen, maar is kleiner en energiezuiniger. Met de Korg Nu:Tekt OD-S Nutube Overdrive Kit kun je de hoeveelheid harmonische vervorming nauwkeurig bepalen door het inkomende signaal te mixen met de ’tube gain’-sectie van het pedaal. Daarnaast kun je eenvoudig schakelen tussen twee verschillende overdrive typen met behulp van de voetschakelaar.

Volledig configureerbare lay-out

Voor de ervaren gebruikers biedt deze kit een modificatievriendelijke lay-out. Je kunt het pedaal volledig naar eigen voorkeur aanpassen om de gewenste functionaliteiten en klank te bereiken. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met verschillende componenten om het pedaal helemaal op maat te maken.

De Korg Nu:Tekt OD-S Nutube Overdrive Kit is een geweldige mogelijkheid om je eigen stempel te drukken op je klank. Of je nu een beginnende electronicus bent die graag wil leren hoe pedalen werken, of een doorgewinterde gitarist die al jaren experimenteert met verschillende effecten, deze kit biedt eindeloze mogelijkheden.

Met een prijs van slechts €225 is dit ook nog eens een voordelige optie om je collectie pedalen uit breiden met een custom-made stompbox.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners