Maak het vervangen van snaren makkelijk met de MusicNomad MN223

Het vervangen van snaren kan een tijdrovend klusje zijn voor iedere gitarist. Gelukkig is er de MusicNomad MN223 Grip one all-in-one string winder, cutter en puller. Met dit handige gereedschap maak je het vervangen van snaren op gitaar, basgitaar, ukelele, banjo en mandoline een stuk eenvoudiger.

Functioneel design

De MN223 Grip one is ontworpen met het oog op functionaliteit. Het krasvrije rubberen ontwerp past op vrijwel alle stemsleutels, waardoor het gereedschap veelzijdig inzetbaar is. Daarnaast gaat het gebruik van deze all-in-one tool een stuk sneller dan wanneer je handmatig draait.

Alles-in-één

Met de MusicNomad MN223 heb je alles wat je nodig hebt bij de hand. Het gereedschap bevat een string winder, cutter en puller. De sterke cutter is geschikt voor zowel stalen als nylon snaren, en heeft ergonomische rubberen comfortgrepen voor een optimale grip. Met de puller kun je eenvoudig brugpennen uit akoestische gitaren trekken. Dit alles-in-één gereedschap is onmisbaar voor iedere gitarist.

Specificaties en levering

De MusicNomad MN223 is geschikt voor gitaar, basgitaar, ukelele, banjo en mandoline. Het gereedschap wordt geleverd met een sterke cutter en een innovatieve bridge pin puller. De MN223 Grip one heeft een handzaam formaat en is gemakkelijk mee te nemen in je gitaartas of koffer.

Gebruiksvriendelijk en duurzaam

De MusicNomad MN223 Grip one is niet alleen functioneel, maar ook gebruiksvriendelijk en duurzaam. Het gereedschap is voorzien van ergonomische rubberen comfortgrepen voor een comfortabele grip. Daarnaast is de MN223 gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je er lang plezier van zult hebben.

Conclusie

De MusicNomad MN223 Grip one is een must-have voor iedere gitarist. Met dit handige gereedschap wordt het vervangen van snaren een probleemloze klus. Dankzij het functionele design, de veelzijdige toepasbaarheid en de duurzaamheid van de MN223 wordt snaren vervangen een fluitje van een cent.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners