LR Baggs Align Series Chorus: Een Engelenkoor voor jouw Gitaar

LR Baggs heeft de Align Serie ontworpen met effecten speciaal voor akoestische gitaren. De LR Baggs Align Series Chorus is een effectpedaal dat jouw gitaarspel naar een hoger niveau tilt. Het creëert een vol geluid zonder dat het ten koste gaat van de originele klank van je gitaar.

De chorus werd vooral in de jaren tachtig veel gebruikt en is bijvoorbeeld goed te horen in de hit ‘The Killing Moon’ van Echo & the Bunnymen. Met de chorus krijg je twee licht ontstemde extra laagjes op je sound, waardoor het lijkt alsof er een extra gitaar meespeelt. Dit resulteert in een voller, helderder en zangerig effect.

Intuïtieve Bediening

De bediening van de LR Baggs Align Series Chorus is intuïtief en simpel. Met de ‘Size’-knop kun je het karakter van de chorus aanpassen. Hoe verder je draait, hoe groter de sound. De ‘Tone’-knop regelt de hoeveelheid treble of bass en de ‘Chorus’-knop bepaalt de intensiteit van het effect.

Levering

De LR Baggs Align Series Chorus wordt snel geleverd, binnen 4 werkdagen. De levering is gratis, dus je hoeft geen extra kosten te betalen.

Bekijk op BAX Shop

Lees ook onze post met 10 tips voor beginners